HomeMobileAndroidVodafone ofera o solutie prin care telefonul poate fi transformat in dispozitiv...

Vodafone ofera o solutie prin care telefonul poate fi transformat in dispozitiv POS

Vodafone România oferă clienților aplicația GP Tom (de la Global Payments) ce transformă telefonul mobil în dispozitiv POS.
Vodafone România oferă clienților aplicația GP Tom (de la Global Payments) ce transformă telefonul mobil în dispozitiv POS.

Vodafone România anunțat astăzi un parteneriat cu Global Payments în urma căruia a lansat o ofertă integrată pentru digitalizarea plăților prin aplicația GP Tom, ce facilitează acceptarea plăților cu cardul prin intermediul unui smartphone. Mai simplu spus, cu ajutorul aplicației GP Tom oricine poate să își transforme smartphone-ul (Android) într-un dispozitiv POS.

GP Tom permite comercianților să încaseze pe loc, de oriunde, transformând telefonul mobil în dispozitiv de plată, fără a mai fi necesare echipamente suplimentare. Astfel, soluția GP Tom este ideală pentru firmele care desfășoară activități cu un grad ridicat de mobilitate, precum taximetrie, curierat, restaurante cu livrare, cafenele etc, precum și celor cu unități de vânzare mobile în cadrul târgurilor, festivalurilor, evenimentelor, piețelor și altor zone dedicate sau cu magazine mici.

“Ne bucurăm să punem la dispoziția clienților noștri companii o soluție digitală inovatoare, care le permite acestora să fructifice orice oportunitate de vânzare, prin acceptarea plăților cu cardul oriunde și oricând, prin intermediul unui smartphone, în locul clasicului POS. Noua soluție răspunde nevoilor de flexibilitate, mobilitate și ușurință în utilizare ale micilor antreprenori și afaceri din diverse domenii de activitate, care sunt cu atât mai mari în contextul actual. În plus, Vodafone vine în întâmpinarea acestor nevoi prin lansarea unor pachete complete, care oferă comercianților tot ceea ce au nevoie pentru a utiliza noua aplicație de acceptare a plăților cu cardul, inclusiv servicii de date și voce mobile, smartphone compatibil și soluția de antivirus pentru protecția și securitatea dispozitivului mobil”, a spus Mihnea Rădulescu, Vodafone Business Unit Director, Vodafone România.

Pachetele oferite de Vodafone încep de la 9 EUR/lună, ce inclus și serviciile e date și voce, soluția de securitate Vodafone Secure Net Basic.

Comercianții pot accesa pachetele de comunicații și aplicația de plată GP Tom direct în magazinele Vodafone, prin consultanții business Vodafone, prin email la antreprenori@vodafone.com sau telefonic la numărul 0790.700.800.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep