HomeFeaturedFocusProbleme de sunet pe iPhone 12/12 Pro? Apple are o solutie, gratuita

Probleme de sunet pe iPhone 12/12 Pro? Apple are o solutie, gratuita

Pentru că există probleme de sunet pe niște modele iPhone 12/12 Pro fabricate între octombrie 2020 și aprilie 2021, Apple a pornit inițiativa No Sound Issues prin care repară problemele ... gratuit.
Pentru că există probleme de sunet pe niște modele iPhone 12/12 Pro fabricate între octombrie 2020 și aprilie 2021, Apple a pornit inițiativa No Sound Issues prin care repară problemele … gratuit.

În stilul propriu Apple anunță că în mare sa mărinimie a hotărât că va repara gratuit aparatele iPhone 12/12 Pro afectate de probleme de sunet. Adică face anunț public, că da, se va ține de contract și va repara aparatele care rămân fără sunet din cauza defectării modulului receptor de pe iPhone 12/12 Pro, aparate care oricum sunt în garanție și trebuie reparate gratuit.

Procesul de reparare presupune contactarea unui service Apple (succes celor din România care au probleme dinastea și nu și-au luat aifoanele de la un operator) autorizat, care va face o evaluare și va urma procedurile de reparație schimbare.

Programul ”No Sound Issues” e dedicat doar modelelor iPhone 12/12 Pro, cele Mini sau Pro Max nu intră în el. Probabil pentru că folosesc o altă serie de componente pentru receptor.

Și încă ceva: aparatele pot beneficia de programul ”No Sound Issues” doar dacă se strică în primii 2 ani de la cumpărare. Asta înseamnă că dacă nu folosiți aifonul pentru convorbiri s-ar putea să nu vedeți că aveți problema asta decât după ce trec cei doi ani, moment în care va trebui să vă reparați singuri aparatul.

Doar ca să știți. Detaliile oficiale despre program sunt aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep