Design-ul lui iPhone 14 ajunge pe net inainte de lansarea lui iPhone 13

0
Deja chestia asta este ridicolă, dar dacă publicul o cere, de ce nu? Așa arată iPhone 14 conform celui mai nou leak.
Deja chestia asta este ridicolă, dar dacă publicul o cere, de ce nu? Așa arată iPhone 14 conform celui mai nou leak.

Toată lumea așteaptă lansarea iPhone 13, abia anunțată de către Apple și cu toate astea Jon Prosser (ce are un istoric bun în ceea ce privește leak-urile) ne oferă câteva randări în care ar trebui să vedem iPhone 14. Da, ați citit bine: iPhone 14, nu iPhone 13, cel așteptat peste o săptămână.

Într-un material video postat pe canalul său de pe YouTube, Prosser vorbește despre iPhone 14 și ne oferă și câteva randări ale lui iPhone 14 Pro Max, unde vedem câteva schimbări majore. Prima dată că dispare protuberanța de pe spatele telefonului, camerele fiind acum la nivelul carcasei. Apoi vorbim despre o carcasă de titan și nu în ultimul rând, dispariția notch-ului și înlocuirea lui cu o gaură în display (deși erau zvonuri că Apple ar apela la soluția unei camere sub display, ca la Galaxy Z Fold3 5G) și folosirea senzorului pentru FaceID sub display.

Apoi e posibil ca și butoanele de control să fie redesenate, Apple apelând la unele rotunde.

Legat de hardware nu ni se spune nimic și nici despre opțiunile de culoare – de parcă cineva ar sta cu sufletul la gură să afle asta încă de pe acum. Dacă aveți răbdare, urmăriți materialul video:

Cum vi se pare ideea unui display plat, fără protuberanțe? Păreri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here