HomeFeaturedFocusE disponibil primul build Windows 11 Insider Preview post lansare: 22449

E disponibil primul build Windows 11 Insider Preview post lansare: 22449

 Primul build Insider Preview de Windows 11 post lansare e disponibil în canalul Dev: versiunea 22449.
Primul build Insider Preview de Windows 11 post lansare e disponibil în canalul Dev: versiunea 22449.

Windows 11 Insider Preview build 22449 este disponibil în canalul Dev și este primul build care conține funcții ce vor fi adăugate după lansarea oficială a sistemului de operare din 5 octombrie. Vine cu o nouă opțiune de compresie pentru SMB și totodată marchează și trecerea către build-uri cu instabilitate mai mare.

Pentru SMB, în urma testelor făcute de Microsoft s-a ajuns la concluzia că nu mai are rost să analizeze fișierele transferate prin SMB și să decidă dacă se poate face compresia, în schimb ea va fi activată automat dacă acest lucru este cerut. Nu pare a fi o schimbare mare, însă pentru cei ce lucrează cu fișiere mari prin rețea, există avantaje.

În afară de această noutate build-ul 22449 beneficiază de o listă lungă de bugfix-uri pe aproape toate zonele din Windows 11. Dacă vă interesează să o parcurgeți, citiți postarea Microsoft de aici.

Atenție: dacă încă nu ați ieșit din canalul Dev, așa cum v-am recomandat săptămâna trecută, încă mai puteți face asta dacă sunteți destul de rapizi și treceți setarea pe Beta înainte ca noul build din Dev să fie aplicat. Altfel, fiți atenți că există ceva probleme cunoscute cu Windows 11 Insider Preview build 22449 legate de Taskbar, Search, Explorer, Widget, Localization și nu îl puteți instala pe Surface X și nici pe sisteme cu Windows Defender Application Guard.

Ca fapt divers, eu am decis să ies din canalul Dev pentru o bucată și să rămân în Beta, tocmai pentru a evita eventualele probleme și a rămâne cu Windows 11, versiunea ce se va lansa oficial.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep