HomeFeaturedFocusSamsung pregateste un Galaxy A13 5G

Samsung pregateste un Galaxy A13 5G

Galaxy A13 5G

Nu există prea multe detalii despre viitorul smartphone al companiei coreene. Dacă ne uităm la calendarul generației anterioare, A12, ar trebui să îl vedem prezentat oficial pe Samsung Galaxy A13 5G undeva în luna noiembrie a acestui an. Așa că este absolut normal ca dispozitivul să fie deja în lucru în fabricile coreenilor.

Marea diferență este dată, așa cum o arată și numele, de suportul pentru noile rețele 5G. Este un pas mare în față pe care îl face această serie (Galaxy A12 oferea doar suport 4G). Astfel că noul terminal ar putea să devină cel mai accesibil telefon 5G din portofoliul Samsung. Mă rog, cât se va mai putea bucura de această etichetă. Pentru că mai devreme sau mai târziu, toate telefoanele noi vor fi telefoane 5G.

Revenind la Galaxy A13 5G, este destul de probabil ca telefonul să păstreze aceleași dimensiuni ca generația anterioară. Adică același ecran IPS cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție HD+. Probabil că și cititorul de amprentă digitală va rămâne plasat lateral.

Iar pe spate se va păstra un sistem de patru camere foto, poate cu mici modificări ale senzorilor principal și ultrawide.

La fel, cred că vor fi disponibile mai multe versiuni de memorie. Telefonul este unul care se pretează foarte bine în ofertele operatorilor și este nevoie de variante pentru toate tipurile de bugete.

Cu siguranță se va umbla la chipset. Este nevoie de unul care să ofere suport pentru 5G. Însă tind să cred că se va alege tot o soluție MediaTek.

Există chiar și o speculație de preț pentru Galaxy A13 5G. Se pare că Samsung vrea să păstreze prețul (valabil pentru Europa) sub bariera de 200 de euro. De văzut dacă va reuși acest lucru.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep