HomeCloud & MobilityEricsson ofera o solutie software pentru retelele 5G care asigura continuu latente...

Ericsson ofera o solutie software pentru retelele 5G care asigura continuu latente mici

Noul set de instrumente Ericsson Time-Critical va asigura o latență redusă constantă și o stabilitate ridicată a rețelelor 5G.
Noul set de instrumente Ericsson Time-Critical va asigura o latență redusă constantă și o stabilitate ridicată a rețelelor 5G.

Datorită noii soluții software dezvoltate de Ericsson pentru rețelele 5G, un număr de aproximativ 2,5 miliarde de gameri din întreaga lume se vor bucura de sesiuni de gaming fără sincope, iar toți utilizatorii de servicii 5G vor putea avea parte de experiențe XR (Extended Reality) captivante.

Acest produs face parte din sfera Critical IoT, fiind un upgrade software pentru rețelele 5G publice și private, punctual pe anumite zone, sau la nivel global, în price bandă de frecvență. În felul acesta furnizorii de servicii de comunicații pot să optimizeze și mai mult experiențele și scenariile de utilizare în timp real din sfera media, precum jocurile în cloud, AR / VR și să deblocheze noi opțiuni pentru controlul de la distanță, automatizarea soluțiilor de mobilitate, și control al activităților industriale.

Per Narvinger, Head of Product Area Networks, a afirmat: „Ericsson continuă să dezvolte soluții inovatoare pentru tehnologia 5G, care alimentează dezvoltarea rețelelor de acest tip la nivel global. Am decis să ducem tehnologia 5G la următorul nivel, cu ajutorul soluției Time-Critical Communication, care le va oferi clienților noștri instrumentele necesare pentru a-și extinde ofertele destinate atât consumatorilor, cât și întreprinderilor și sectorului public, precum și pentru a valorifica în mod eficient avantajele aduse de tehnologia 5G”.

Soluția Time-Critical Communication îmbină standardul de Comunicare 3GPP ultra-stabil, cu latență scăzută (URLLC) cu noile inovații Ericsson în scopul de a neutraliza cauzele majore care generează latența crescută la nivelul rețelelor. Dezvoltat pe baza expertizei companiei în arii precum Radio Access Network, Transport, 5G Core, Service Management & Orchestrare, BSS și servicii de asistență, acest produs software a vine să asigure constant o latență mică (de la 50ms până la 1ms) de la un capăt la altul al rețelei 5G, la niveluri de disponibilitate garantate (99,9% până la 99,999%), facilitând scenarii de utilizare în timp real, la scară largă.

JS Pan, General Manager, Wireless Communication System and Partnerships, la MediaTek, a precizat: „Împreună cu Ericsson am arătat ce avantaje poate oferi tehnologia 5G la nivelul serviciilor cu latență scăzută și stabilitate constante, atât pe segmentul de uplink, cât și pe cel de downlink. Acest moment este extrem de important pentru noi și demonstrează faptul că tehnologia 5G poate susține funcționarea celor mai exigente aplicații, care vizează controlul sistemelor de automatizări industriale în timp real”.

Via Ericsson

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep