HomeFeaturedFocusHonor confirma prezenta serviciilor Google pe Honor 50

Honor confirma prezenta serviciilor Google pe Honor 50

Honor

Ceea ce până acum era doar un zvon, devine o informație cât se poate de oficială. Honor 50 este primul smartphone de când compania chineză s-a desprins de Huawei, care va avea serviciile Google Mobile preinstalate pe modelul care va ajunge în Europa. Terminalul va ajunge la publicul european pe 26 octombrie.

Se pare că acesta va fi singurul dispozitiv din serie care va deveni disponibil și în Europa. Modelul Pro va rămâne decocamdată captiv pe piața din China.

O piață pe care Honor se mișcă destul de bine. Semn că a moștenit multe dintre canalele de distribuție ale Huawei. Honor este în prezent al treilea vânzător de pe piața chineză de smartphone. Și, cred eu, odată cu reintegrarea serviciilor Google, va porni și expansiunea treptată către Europa. Un pas care ar trebui să nu lipsească din strategia oricărui producător chinez de primă linie și pe care multe companii l-au făcut deja. Vezi Oppo sau Xiaomi.

Honor 50 reprezintă o alternativă atractivă de premium mid-range. Este echipat cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 778, cu până la 12 GB. Are un display OLED cu rată de refresh de 120 Hz și un senzor principal foto de 108 megapixeli. Colaborarea cu

Camera foto frontală este de 32 megapixeli, iar acumulatorul de 4300 mAh se poate încărca cu 66W.  

De văzut dacă acest smartphone va ajunge oficial si în România și mai ales la ce preț se va întâmpla acest lucru.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep