HomeFeaturedFocusMotorola Moto E40 isi face aparitia oficiala alaturi de Moto E30

Motorola Moto E40 isi face aparitia oficiala alaturi de Moto E30

Moto E40

Motorola lansează două noi terminale entry-level, care vin către potențialii cumpărători cu argumentul prețului mic. Moto E40 este cel mai atractiv la nivel de specificații. Fratele său mai mic este E30. Ambele telefoane ajung destul de repede și pe piața locală. E40 este deja disponibil la Altex și eMAG, la un preț de 699 lei. E30 va fi disponibil după 18 octombrie și va costa cu 100 de lei mai puțin.

E40 este construit în jurul unui display cu diagonală de 6,5 inchi. Un panel IPS LCD cu rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9) și cu rată de refresh de 90 Hz. În partea de sus avem un orificiu discret, care ascunde o cameră foto frontală cu rezoluție de 8 megapixeli.

La interior avem un chipset Unisoc T700 (procesor octa-core de 1,8 GHz), care rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare de 64 GB poate părea mică la prima vedere. Însă ea poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD (slot dedicat).

Sistemul de operare de pe Moto E40 este un Android 11 aproape curat.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare, una pentru detalii de adâncime și una dedicată macro.

Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală, integrat în logo-ul companiei.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Nu este detaliată viteza de încărcare, cel mai probabil este de 10W. Mai multe detalii găsiți pe pagina dedicată produsului din oferta Altex.

Moto E40 este însoțit de E30, chiar dacă acesta din urmă va veni cu o întârziere de câteva zile. Fratele mai mic păstrează ecranul, sistemul foto de pe spate și acumulatorul neschimbate. Ba chiar preia și chipset-ul din câte se pare. Va avea 2 GB de memorie RAM și 32 GB capacitate internă de stocare. Iar sistemul de operare va fi Android 11 Go Edition. Însă configurația sa exactă o vom vedea când va deveni disponibil.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep