HomeFeaturedFocusNokia T20 apare oficial, tableta Android cu accesorii dedicate

Nokia T20 apare oficial, tableta Android cu accesorii dedicate

Nokia T20

Cei de la HMD Global surprind oarecum cu o tabletă Android care își face apariția oficială. Nokia T20 vine într-o perioadă în care acest segment de dispozitive începe un nou drum spre gloria de altădată. Așa că este oarecum justificată decizia companiei de a încerca din nou această piață. Și sincer cred că ar putea avea succes cu acest produs. Mai ales că se va bucura și de greutatea numelui care încă prinde la public.

Este vorba despre o tabletă cu display de 10,4 inchi. Chiar și cu acest display, relativ mare, accentul cade pe autonomie. Acumulatorul are o capacitate de 8200 mAh, fără rival pe acest segment de preț. Acesta ar trebui să ofere 15 ore de utilizare standard, sau 7 ore de conferință (cu video cu tot). Încărcarea bateriei se face prin USB Type-C, cu până la 15W.

Revenind la ecran, este un panel IPS LCD cu rezoluție de 2000 x 1200 pixeli (aspect 15:9), care promite o luminozitate de până la 400 niți. O sticlă specială protejează acest ecran.

Singurul lucru care ar putea să-I fie reproșat lui Nokia T20 este chipset-ul Unisoc T610. Parcă ar fi sunat mai bine un Qualcomm, chiar și un model entry. Procesorul este octa-core, cu două nuclee Cortex-A75 la 1,8 GHz și șase nuclee Cortex-A55 la aceeași frecvență. Sunt disponibile două opțiuni, una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Există și slot microSD pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

La nivel de multimedia avem o cameră frontală de 5 megapixeli, una de 8 megapixeli pe spate, două difuzoare stereo și două microfoane. Plus un jack de 3,5 mm. Securizarea se face prin Face Unlock.

HMD Global a pregătit și câteva accesorii dedicate. Interesantă pare să fie carcasa care funcționează și ca flip cover și stand.

Sistemul de operare este Android 11. Compania finlandeză promite două upgrade-uri majore ale acestuia, plus trei ani de update-uri lunare de securitate.

Nokia T20 are un preț care pornește de la 200 de euro pentru varianta 3 GB + 32 GB, WiFi only sau 240 euro pentru aceeași configurație, dar cu slot SIM 4G LTE. Prețul de pornire pentru România va fi de 1099 lei. Va fi disponibilă varianta de culoare albastră, undeva la sfârșitul acestei luni.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep