HomeFeaturedFocusOnePlus 9RT a fost prezentat oficial

OnePlus 9RT a fost prezentat oficial

OnePlus 9RT

OnePlus 9RT este un smartphone nou în portofoliul companiei chineze. Aduce suficient de multe plusuri în comparație cu oricare dintre predecesorii săi, încât nu are rost să îl mai analizăm comparativ. Este un smartphone nou, cu specificații de flagship. Care, pe deasupra, vine cu câteva elemente dedicate gaming-ului, pentru a atrage și această nișă de utilizatori.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 888. Procesorul rulează în combinație cu o memorie de 8 GB sau 12 GB (LPDDR5 quad-channel), respectiv 128 GB sau 256 GB capacitate internă de stocare (UFS 3.1 dual channel). Cu o versiune intermediară 8 GB + 256 GB.

Ecranul lui OnePlus 9RT este un AMOLED E4 produs de Samsung. Diagonala este de 6,62 inchi, iar rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 120 Hz. Ecranul suportă HDR10+. Pe partea de gaming avem 600 Hz touch sampling rate și un haptic feedback 4D. Marginile sunt extrem de subțiri, iar orificiu din partea stângă este foarte discret.

Acolo își găsește loc o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display.

E partea din spate găsim un sistem de trei camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli și de o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4500 mAh. Acesta oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 65W.

Sistemul de operare este Android 11.

OnePlus 9RT este deja disponibil la precomandă în China. Livrările încep peste câteva zile. Prețurile pornesc de la aproximativ 510 dolari.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep