AcasăMobileAndroidSamsung Galaxy Note 20 5G primeste patch-urile de Android pentru luna octombrie...

Samsung Galaxy Note 20 5G primeste patch-urile de Android pentru luna octombrie 2021

La doar câteva zile după ce v-am spus că Samsung Galaxy Note 20 5G a primit patch-urile de Adroid 11 pentru luna septembrie am văzut că a mai apărut încă un update: este vorba despre setul de patch-uri Android 11 pentru luna octombrie 2021. Acest set vine într-un pachet mai mic (are doar 186.85 MB) și merge instalat fără probleme OTA.

Firmware-ul Samsung Galaxy Note 20 5G care aduce aceste patch-uri este identificat cu N981BXXS3DUIF / N981BOXM3DUI5. Samsung spune despre el că vine cu patch-urile Android 11 însă poate aduce și optimizări legate de stabilitate și performanță, sau ceva funcții noi.

Nu am observat nicio funcție nouă și niciun fel de schmbare majoră în funcționare. Se instalează rapid și pentru că pachetul e micuț, îl puteți descărca fără probleme și de pe conexiunea de date.

În condițiile în care Samsung a lansat acest patch relativ repede în comparație cu ce de pe luna septembrie, recomandarea mea este să îl instalați rapid pentru a nu avea ulterior probleme de securitate.

Mergeți la Settings, Software update și verificați manual disponibilitatea update-ului.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro