HomeMobileAndroidSeria Huawei Nova vine pe 21 octombrie si exista un concurs cu...

Seria Huawei Nova vine pe 21 octombrie si exista un concurs cu cate un smartphone pe zi premiu!

Pe 21 octombrie Huawei va prezenta smartphone-urile din seria Nova și până atunci are un concurs cu câte un smartphone premiu pe zi!
Pe 21 octombrie Huawei va prezenta smartphone-urile din seria Nova și până atunci are un concurs cu câte un smartphone premiu pe zi!

Pe 21 octombrie Huawei va prezenta seria de smartphone-uri Nova și în cadrul campaniei de promovare oferă o multitudine de premii și beneficii pentru consumatori. Astfel, până pe 20 octombrie, cei care intră pe pagina dedicată noului smartphone Huawei și se abonează la newsletter-ul magazinului online pot câștiga un HUAWEI Nova pe zi. Printre premii se mai numără și o excursie la Viena alături de artiștii Lidia Buble sau Selly și un voucher de reducere pentru achiziționarea noului telefon vârf de gamă din seria HUAWEI Nova.

Dacă vă tentează ideea trebuie să știți că intrați în concursul cu premii dacă vă abonați la newsletter-ul Huawei (începând cu data de 8 octombrie și până pe data de 20 octombrie). Printre premiile puse la bătaie există vouchere în valoare de 200 de lei, oferite tuturor celor care se abonează la newsletter. Voucherul poate fi utilizat în perioada 21-31 octombrie și se aplică pentru achiziționarea noului vârf de gama, HUAWEI Nova, din magazinul online Huaweistore.ro. De asemenea, cei care se abonează la newsletter au posibilitatea să câștige unul dintre cele 13 telefoane HUAWEI Nova oferite zilnic prin tragere la sorți până pe 20 octombrie.

În plus, între 8 și 15 octombrie, două dintre persoanele abonate la newsletter pot câștiga o excursie la Viena alături de Selly sau Lidia Buble.

”În ultimii ani, Huawei a investit constant în cercetare și dezvoltare, divizia smartphone fiind mereu apreciată pentru inovațiile tehnologice și de design ale produselor sale. Primele modele ale seriei Nova au fost lansate de companie în urmă cu 6 ani, iar de-a lungul timpului, aceste telefoane s-au remarcat prin design, caracteristicile camerei foto și baterie puternică. Inovația este fundamentul Seriei HUAWEI Nova. Încă de la început, seria HUAWEI Nova a prezentat unele dintre cele mai bune tehnologii – inclusiv design, aparat de fotografiat, soluții de încărcare rapidă, aplicații și multe altele.

Noul smartphone Huawei va ieși în evidentă cu design-ul său subțire și ușor, devenind astfel o parte din tradiția seriei HUAWEI Nova a dispozitivelor subțiri și ușoare, cum ar fi cele 5T şi HUAWEI Nova 7.

Seria Nova se identifică, de asemenea, cu experiențele premium de divertisment pe care le oferă, selfie-urile, de exemplu, fiind duse la un alt nivel de aceste telefoane. Consumatorii au, de asemenea, acces la o gamă largă de tehnologii Huawei uimitoare, cum ar fi Super Night Mode, optimizarea software-ului, baterie excelentă cu suport SuperCharge și multe altele.

Din perspectiva designului, noul vârf de gamă, HUAWEI Nova, impresionează prin culori inedite exprimate în texturi noi realizate prin procese de fabricație inovatoare. Cu noul vârf de gama Nova fotografiile de înaltă calitate și clipurile video vor putea fi realizate chiar și pe timp de noapte. Smartphone-ul este dotat cu o cameră Ultra Vision și noua caracteristică de înregistrare continuă față/spate pentru crearea de video ușor, de înaltă calitate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep