HomeFeaturedFocusTeasing oficial pentru Huawei Enjoy 20e

Teasing oficial pentru Huawei Enjoy 20e

Huawei Enjoy 20e

Compania chineză pregătește apariția unui entry-level. Huawei Enjoy 20e este numele său și ar putea ieși pe piață pe 11 noiembrie. O zi importantă pentru publicul chinez, Singles’ Day, un fel de Black Friday. Asta ridică ceva semne de întrebare legate de o viitoare disponibilitate și în Europa. Șansele sunt destul de mici, mai ales pe canale oficiale. Dar speranța moare ultima!

Ca o scurtă paranteză, destul de mic ar fi și interesul publicului, pentru că terminalul nu se va putea bucura de serviciile Google.

Totuși, dispozitivul merită câteva clipe de atenție. Va avea un display IPS LCD cu diagonală de 6,3 inchi. Rezoluția va fi HD+. În imagine se vede și un notch în formă de U.

Pe partea din spate a lui Huawei Enjoy 20e este vizibil un cititor de amprentă digitală. Lângă un sistem foto compus din două camere.

Posterul oficial vorbește și despre o capacitate internă de stocare de 128 GB. Autonomia va fi asigurată de un acumulator de 5000 mAh. Având în vedere specificațiile modeste, ar trebui ca dispozitivul să aibă o autonomie îndestulătoare.

Putem adăuga și o speculație care vorbește despre un chipset entry-level de la MediaTek.

Acestea sunt detaliile care se cunosc pentru moment despre Huawei Enjoy 20e. Suficiente pentru a ne face o impresie corectă despre viitorul terminal. Unul care ar arăta bine în ofertele operatorilor de telefonie mobilă.

via MyFixGuide

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep