HomeFeaturedFocusMotorola Moto G51 a fost prezentat oficial

Motorola Moto G51 a fost prezentat oficial

Moto G51

Moto G51 este cel mai recent terminal prezentat de Motorola. Își face apariția, oarecum surprinzător, pe piața din China. Însă sunt șanse mari ca el să apară și în Europa în viitorul apropiat. Telefonul vine cu o premieră pe piața de smartphone. Este primul terminal echipat cu noul chipset Snapdragon 480+ de la Qualcomm.

Asta înseamnă că vine cu suport pentru rețelele 5G. Ba chiar o face pentru ambele SIM-uri. Nucleul hardware este completat de o memorie RAM de 8 GB. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MYUI 2.0. O interfață special dezvoltată pentru piața din China. De obicei, versiunile europene vin cu un Android aproape de forma stock, fără customizări specifice.

Moto G51 are un ecran destul de mare, cu diagonala de 6,8 inchi. Este un panel IPS LCD cu rată de refresh de 120 Hz. Rezoluția este fullHD+. În partea centrală se găsește un orificiu discret pentru camera foto frontală.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Camera ultrawide este de 8 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Care se încarcă însă cu doar 10W.

Moto G51 are un preț de vânzare de aproximativ 230 dolari. Așa cum spuneam, este disponibil deocamdată doar pe piața din China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep