HomeFeaturedFocusMotorola va integra prima senzorul Samsung ISOCELL HP 1 de 200 MP

Motorola va integra prima senzorul Samsung ISOCELL HP 1 de 200 MP

200 MP
Moto Edge20 Plus

Se pare că cei de la Motorola mai sunt angrenați într-o luptă. Compania intenționează (și se pare că reușește) să fie primul producător care va integra într-un smartphone comercial senzorul foto Samsung ISOCELL HP 1 cu rezoluție de 200 MP. Asta după ce au fost printre primii care au folosit camere de 108 megapixeli, chiar pe zona de mid-range.

Și aici apare un prim semnal de alarmă. Nu atât pentru Motorola, cât mai ales pentru utilizatorii de smartphone. Nu vă lăsați orbiți de rezoluția senzorului principal. Nu este suficientă pentru a garanta fotografii de calitate. În egală măsură contează și optimizările software ale sistemului foto.

Revenind la senzorul cu rezoluție de 200 MP, cei de la Motorola vor fi urmați îndeaproape de către Xiaomi. Cele două companii mai au o bătălie în desfășurare. Cea pentru titlul de primul smartphone cu chipset Snapdragon 8 Gen1. Viitorul model de chipset de top de la Qualcomm.

Informația vine dintr-o sursă destul de credibilă, cu un istoric foarte bun. Așa că este destul de probabil ca lucrurile să se întâmple întocmai. Aceeași sursă speculează că Samsung, tocmai cei care au produs acest senzor foto, nu se va grăbi să-l implementeze încă. Și că, cel mai probabil, modelul din curtea coreenilor care va sparge gheața va fi Galaxy S23 Ultra.

Oricum ar fi, un lucru este destul de clar pentru toți producătorii de smartphone. Nu este suficient să integrezi într-un telefon un senzor foto de 200 MP. Este nevoie și să te asiguri că ai destulă putere de calcul pentru a te putea bucura de tot potențialul acestei camere excepționale. Și aici aș miza că Samsung va reuși să facă cel mai bine acest lucru. Însă mai este mult până acolo.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep