HomeFeaturedFocusOppo Find X4 Pro, cateva detalii tehnice

Oppo Find X4 Pro, cateva detalii tehnice

Oppo Find X4 Pro
Oppo Find X4 Pro

Oppo Find X4 Pro este viitorul flagship al companiei chineze. Care are menirea să ducă mai departe moștenirea lăsată de predecesorul său. Și de la care sunt destul de multe așteptări, iar interesul publicului este destul de mare. Așa că era normal să începă să apară informații despre el, unele la nivel de zvonuri, altele din diversele certificări și teste la care terminalul este supus.

Am centralizat aceste informații de natură tehnică. Și impresia este una destul de bună. Telefonul își respectă statutul de flagship și pare că se va situa la înălțime și la noua generație.

Un prim semn în această direcție este dat de integrarea noului chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 8 Gen1. Care tocmai a trecut recent prin AnTuTu Benchmark și a depășit bariera de 1 milion de puncte.

La fel de spectaculos sună și viteza cu care va putea fi încărcat acumulatorul lui Oppo Find X4 Pro. Se pare că aceasta va fi de 80W.

Sunt și unele specificații care se vor păstra neschimbate de la generația anterioară. Una dintre acestea pare să fie ecranul AMOLED cu diagonală de 6,7 inchi și rezoluție QHD+. Rata de refresh a acestuia va fi de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală va fi integrat sub display.

Camera foto frontală pare că va avea o rezoluție de 32 megapixeli.

Și sistemul foto de pe spate pare să moștenească multe de la generația anterioară. Vor fi doi senzori de câte 50 megapixeli fiecare (unul principal și unul ultrawide), și un senzor telephoto de 13 megapixeli.

Oppo Find X4 Pro este așteptat să apară în primul trimestru al anului viitor. Mai este timp până atunci. Așa că probabil că urmează noi leak-uri și detalii tehice despre telefon, pe măsură ce ne apropiem de momentul lansării oficiale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep