HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20 FE

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20 FE

huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20 FE

Galaxy S20 FE este unul dintre cele mai populare terminale ale companiei coreene. Acesta a făcut cifre destul de frumoase de vânzări, inclusiv pe la noi. Fie din motive de protecție, fie din nevoia de a-i da un aspect mai puțin comun (carcasa din spate este dintr-un plastic mat), m-am decis să vă prezint câteva huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20 FE, din oferta partenerilor noștri de la MobileDirect.

Am ales din oferta lor trei produse, pe care vi le voi prezenta în cele ce urmează. Însă dacă intrați pe site veți găsi acolo mult mai multe opțiuni de formă, culoare și elemente de detaliu.

Preferata mea este o husă Finger Ring Red de la CUBZ. Are spatele dintr-un material transparent, dar are niște ranforsări de culoare roșie. Lasă la vedere și culoarea telefonului, dar protezează zonele cele mai expuse. Iar combinația dintre cele două pare foarte potrivită.

În plus are pe spate un inel rotativ. Acesta asigură o prindere mai bună, dar poate funcționa și ca suport pentru telefon.

O variantă care plusează la partea de protecție este o husă Hybrid Stand Pink tot de la CUBZ. Este realizată dintr-un material foarte gros, care asigură un grad de protecție foarte ridicat. Are anumite accente de culoare. În fotografii vedeți varianta cu verde, dar cea roz se potrivește și mai bine cu terminalul nostru.

Pe spate are un picioruș rabatabil, care asigură funcția de suport pentru telefon.

În cele din urmă am testat și o husă ceva mai discretă, fără nervuri excesive. O husă de tip monobloc.

Asigură o protecție sporită în zona colțurilor.

În plus, marginea frontală proeminentă protejează și ecranul telefonului atunci când telefonul este pus cu fața în jos.

Acestea sunt cele trei huse de protectie pentru Samsung Galaxy S20 FE pe care am vrut să vi le prezint. Așa cum am spus, oferta celor de la MobileDirect.ro este mult mai bogată.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep