HomeFeaturedFocusSamsung anunta oficial... o pereche de blugi

Samsung anunta oficial… o pereche de blugi

Samsung

Compania coreeană s-a aliat cu Dr Denim în cadrul acestui proiect. Și împreună au conceput o pereche de blugi cu un buzunar dedicat pentru Samsung Galaxy X Flip3. Asta este marea inovație, ca și cum telefonul cu ecran pliabil nu încăpea oricum în orice buzunar al oricărei perechi banale de pantaloni.

Noul articol vestimentar se distinge printr-un buzunar de formă pătrată, cu dimensiuni potrivite pentru terminalul coreenilor (atunci când este închis). Partea și mai ciudată este că purtătătorul acestor pantaloni este privat de orice alte buzunare. Acestea fie au fost cusute, fie au fost îndepărtate cu totul. Doar urmele lor mai sunt vizibile. Logica acestei acțiuni îmi scapă.

Mai este un semn distinctiv pentru această pereche de pantaloni prezentată de Samsung. Un Z mare, brodat la vedere. De fapt două, care par imprimate. Un simbol care vine, bineînțeles, de la denumirea telefonului. Un fel de declarație (ușor opulentă) în gura mare legată de telefonul pe care îl deține purtătorul acestor pantaloni. E drept, un telefon scump și care oricum ieșea în evidență. Numai că acum nici nu mai trebuie să îl scoți din buzunar pentru a arăta că îl ai.

Comercial, o pereche de astfel de pantaloni costă 1499 dolari. Și vine cu un smartphone Samsung Galaxy Z Flip3 inclus. Cel de 128 GB. Deși, dacă analizăm prețurile celor două articole, totuși telefonul vine și cu o pereche de pantaloni cadou. La propriu, pentru că pe site-ul companiei coreene acesta este prețul telefonului (modelul de 128 GB).

Pare mai degrabă o acțiune de marketing, deși sunt convins că se vor găsi destui proprietari de Z Flip3 care să își dorească și o astfel de pereche de pantaloni. Care, cel puțin din fotografiile publicate, par să fie un model unisex, potrivit atât fetelor, cât și băieților.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep