HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A03 Core prezentat oficial

Samsung Galaxy A03 Core prezentat oficial

Samsung Galaxy A03 Core

Compania coreeană a prezentat oficial (fără prea mare tam-tam) cel mai recent entry-level. Samsung Galaxy A03 Core este un telefon destinat celor cu buget limitat. Care, cel mai probabil, se va regăsi în ofertele multor operatori de telefonie mobilă, oferit gratuit la încheierea unui contract de servicii pe o perioadă de doi ani. Pare să fie candidatul perfect pentru o astfel de acțiune promoțională.

Ca o scurtă paranteză, telefonul nu trebuie confundat cu Galaxy A3 Core, care s-a vândut pe unele piețe ca Galaxy A01 Core.

Dispozitivul nu emite pretenții prea mari la nivel de performanțe. Nucleul său hardware se bazează pe un chipset Unisoc SC9863A (octa-core Cortex-A55 până la 1,6 GHz). Memoria RAM este de 2 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 32 GB. Cel mai probabil sistemul de operare va fi un Go Edition (Android 11). Doar o astfel de versiune cu funcționalități de bază poate rula pe o astfel de configurație.

Ecranul lui Samsung Galaxy A03 Core are o diagonală de 6,5 inchi și o rezoluție HD+. În partea de sus are un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto frontală de 5 megapixeli. Și pe spate avem tot o singură cameră foto, cu senzor de 8 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Chiar dacă viteza de încărcare este de doar 10W, capacitatea bateriei combinată cu specificațiile modeste ar trebui să ofere o autonomie îndestulătoare pentru un utilizator fără pretenții. Tot la capitolul plusuri ar putea fi menționat și sertarul cu trei sloturi (dual-SIM plus microSD).

Deocamdată comunicatele companiei coreene nu atacă și detaliile comerciale legate de Samsung Galaxy A03 Core. Nu știm încă un preț pentru acest dispozitiv. Și nici care sunt șansele ca el să ajungă și pe piețele europene la un moment dat.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep