HomeFeaturedFocusVivo Y76s 5G a fost anuntat oficial

Vivo Y76s 5G a fost anuntat oficial

Vivo Y76s 5G

Vivo Y76s 5G a fost prezentat oficial de către compania chineză. La o zi distanță de Vivo Y15s și mult mai atractiv decât acesta. De această dată vorbim despre un mid-range cu suport pentru rețelele 5G. Care păstrează și el ceva șanse de a ajunge și în Europa. Așa cum spuneam și ieri, mai multe telefoane din seria Y a companiei chineze pot fi găsite chiar și pe piața din România. Așa că se justifică cele câteva clipe de atenție pe care urmează să i le acordăm.

Suportul pentru conectivitatea 5G este posibil datorită chipset-ului MediaTek Dimensity 810. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. Aceasta poate fi extinsă virtual cu încă 4 GB, prin funcția integrată de Vivo în interfața software proprietară Origin OS 1.0, ce rulează pe Android 11.

Capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. În ambele situații ea poate fi extinsă prin card microSD.

Ecranul lui Vivo Y76s 5G este un IPS LCD cu diagonala de 6,58 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este una standard (60 Hz), iar camera foto frontală de 8 megapixeli este integrată într-un notch în formă de picătură.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Sistemul foto de pe spate este destul de ciudat. Este compus dintr-un senzor principal de 50 megapixeli și unul dedicat macro de 2 megapixeli.

Autonomia este asigutată de un acumulator cu capacitatea de 4100 mAh. Poate părea cam mic, dar compensează capacitatea cu o viteză de încărcare de 44W. Terminalul se laudă și un un sistem special de răcire, compus din cinci straturi diferite.

Prețurile lui Vivo Y76s 5G, valabile în China deocamdată, sunt de aproximativ 280 dolari, respectiv 310 dolari, în funcție de memoria internă aleasă.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep