HomeFeaturedFocusZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition prezentat oficial

ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition prezentat oficial

ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition

Compania chineză a găzduit un eveniment cu tematică aerospațială/aeronautică. Aici a fost prezentat un smartphone în ediție specială, ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition. Alături de acesta a mai văzut lumina zilei și un telefon nou-nouț, modelul ZTE Voyage 20 Pro 5G. Nu este foarte clar care sunt șansele acestei ediții speciale de Axon 30 Ultra să ajungă și pe piețele din Europa, dar dispozitivul merită cu siguranță câteva clipe de atenție.

Asta pentru că propune o combinație impresionantă de memorii. Cu 18 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 1 TB. Rachetă, ce mai! Este fix acea combinație de memorii care i-a lipsit până acum versiunii standard, deși în momentul prezentării oficiale s-a vorbit și despre ea. Mai bine mai târziu decât niciodată.

În afară de această modificare (în sus) la nivel de memorii, ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition vine într-o versiune de culoare neagră, cu textură mată. Are câteva accente aurii pe spate. Primește și o carcasă neagră din fibră de carbon, dar și o pereche de căști ZTE TWS.

În rest avem aceleași specificații interne ca la versiunea standard. Adică un chipset Qualcomm Snapdragon 888, care completează nucleul hardware și același AMOLED de 6,67 inchi cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli) și rată de refresh de 144 Hz.

Spectaculos este și sistemul foto de pe spatele telefonului. Este compus din patru camere foto. Trei dintre acestea au rezoluție de 64 megapixeli (wide, ultrawide și standard). Cea de-a patra este una telephoto de tip periscop, cu senzor de 8 megapixeli, capabilă de zoom optic 5x.

Camera frontală are o rezoluție de 16 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și poate fi încărcat cu până la 65W.

ZTE Axon 30 Ultra Aerospace Edition are un preț de vânzare de aproximativ 1090 dolari. Valabil pentru piața din China, acolo unde deja a și fost pus în vânzare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep