HomeMobileAndroidAndroid 12 pentru OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro e disponibil pentru...

Android 12 pentru OnePlus 9 si OnePlus 9 Pro e disponibil pentru download prin Oxygen 12!

Începând de ieri aparatele utilizatorii de OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro pot instala Android 12 prin update-ul Oxygen 12.
Începând de ieri aparatele utilizatorii de OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro pot instala Android 12 prin update-ul Oxygen 12.

Cele două flagship-uri OnePlus, adică OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro beneficiază de actualizarea Android 12 prin intermediul pachetului Oxygen 12 (care are și componente ColorOS). După cum am avut ocaiza să vedem în versiunile de test cu Android 12 pentru OnePlus 9 Pro, Oxygen 12 e mai mult ColorOS (da, pachetul Android de pe Oppo e acum și pe OnePlus în ultima fuziunii), dar acest lucru nu ar trebui să vă oprească să aplicați actualizarea dacă sunteți posesorul unui smartphone OnePlus 9.

Vestea bună este că ieri au fost lansate pachetele oficiale pentru India și între timp au venit și cele de Europa și Global. Puteți merge în Settings/System/System Updates să vedeți dacă vine OTA sau puteți să descărcați manual pachetele și să le aplicați.

Via XDA, link-urile de download pentru Oxygen 12 de OnePlus 9 sunt:

OnePlus 9

OnePlus 9 Pro

După ce descărcați pachetul de aproape 4GB, îl copiați în root pe mediul de stocare intern și apoi mergeți în Settings > System > System Updates și apoi clic pe icon-ul din partea dreapta, sus, alegeți “Local Upgrade” și selectați pachetul. Puteți folosi versiunea Global sau pe cea pentru Europa (validă doar pentru OnePlus 9 Pro).

Noutățile introduse de Oxygen 12, pe lângă cele oficiale asociate noii versiuni Android sunt legate de modul de grupare pentru notificări, cum arată icon-urile, Dark Mode, Gallery, noi elemente pentru AOD (Always On Display).

Spor la download și la instalare!

P.S.: am instalat fara probleme Android 12 pe OnePlus 9 Pro cu metoda manuala. Totul merge perfect.

P.S2: mai multi utilizatori au spus ca sunt multe bug-uri in versiunea finala (detalii pe XDA), asa ca poate ar fi mai bine sa nu va grabiti cu update-ul.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep