HomeFeaturedFocusHonor 60 Pro a fost anuntat oficial

Honor 60 Pro a fost anuntat oficial

Honor 60 Pro

De fapt vorbim despre o familie de terminale. Pentru că Honor 60 Pro este însoțit și de versiunea standard. Nu sunt mari deosebiri între cele două telefoane, cel puțin nu la nivel de specificații tehnice interne. Lucru care s-a întâmplat și la generația anterioară. Însă, dacă ducem această comparație ceva mai departe, de această dată nu avem un model SE (cel mai accesibil). Este posibil ca acesta să apară ceva mai târziu.

O să revenim acum la modelul Pro, cel mai atractiv dintre cele două. Este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 778G+. Care aduce și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul este ajutat de o memorie RAM ce poate fi de 8 GB sau de 12 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 256 GB. Și nu poate fi extinsă prin microSD, nu există slot pentru card.

Sistemul de operare este Android 11 cu Magic UI 5.0 peste el. Nu există serviciile Google Mobile preinstalate. Însă așa s-a întâmplat și la generația anterioară cu modelele lansate pentru piața din China. De-abia la apariția versiunilor globale au apărut și serviciile Google. Lucru care probabil se va întâmpla și acum. Când? Nu se cunoaște încă această informație.

Honor 60 Pro are un display OLED de 6,78 inchi, cu marginile curbate (inclusiv cea de sus și cea de jos). Rezoluția este fullHD+ (2652 x 1200 pixeli), iar rata de refresh este de 120 Hz. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub display. Un orificiu discret, plasat central, găzduiește o cameră foto frontală de 50 megapixeli (senzor ultrawide).

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 108 megapixeli.  Cel ultrawide are o rezoluție de 50 megapixeli. Iar cea de-a treia cameră este de 2 megapixeli și este dedicată macro.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 66W, un pas în spate față de generația anterioară, deși capacitatea este superioară.

Honor 60 Pro are un preț de vânzare de aproximativ 630 dolari, pentru versiunea de top. Cea cu memorie RAM mai mică are un preț de aproximativ 580 dolari.

Modelul standard are ecranul mai mic (6,67 inchi). Sunt curbate doar marginile laterale de această dată. Chipset-ul este Snapdragon 778 (fără +), memoria RAM începe de la 8 GB, iar cea internă de la 128 GB. Senzorul principal rămâne, dar cel ultrawide este de doar 8 GB. Camera frontală este de 32 GB. Prețul său de vânzare începe de la 420 dolari.

Așteptăm un anunț despre disponibilitatea lor globală. Dar s-ar putea să fie nevoie să așteptăm o perioadă mai lungă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep