HomeCloud & MobilityRecomandare: curs gratuit de introducere in cloud computing (Azure)

Recomandare: curs gratuit de introducere in cloud computing (Azure)

Vă recomand să participați (gratuit) la cursul Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals oferit gratuit pe 4 și 5 ianuarie.
Vă recomand să participați (gratuit) la cursul Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals oferit gratuit pe 4 și 5 ianuarie.

Dați-mi voie să vă supun atenției un curs gratuit de introducere in cloud: Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals. Se va desfășura online pe 4 și 5 ianuarie, începând cu ora 11 a României.

Cursul se adresează tuturor celor interesați de infrastructura de cloud (includ aici programatorii, arhitecții, administratorii de sisteme și toți ceilalți ce vor să afle mai multe despre subiect) și este o introducere în conceptele de cloud, modelele și serviciile Azure, din perspectiva cloud-ului public și a celui privat.

Parcurgând cursul o să învățați elementele de bază legate de cloud, cum trebuie pregătită o migrare către cloud a infrastructurii on-premise, optimizarea serviciilor pentru beneficii maxime, veți vedea care sunt scenariile recomandate și cele mai bune sfaturi pentru a face asta.

Totodată, o să deprindeți și elementele de bază legate de conceptele modern IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) și SaaS (Software as a Service).

Cursul este în limba engleză, are și subtitrare în limba română.

Agenda arată așa:

Part 1Part 2
IntroductionIntroduction
Azure Cloud ConceptsAzure Security and Network Security
Core Azure ServicesIdentity, governance, privacy and compliance
Break: 10 MinutesBreak: 10 Minutes
Azure Solutions and Management ToolsAzure Pricing and Lifecycle
Closing Question & AnswerClosing Question & Answer


Și cea mai faină chestie: după ce veți parcurge training-ul veți putea obține gratuit certificarea Azure Fundamentals (detalii aici).

Vă recomand să faceți acest curs din două motive: vă oferă o privire de ansamblu asupra cloud-ului Azure și mai fain, puteți să obțineți gratuit și o certificare!

Grăbiți-vă să vă înscrieți pentru că locurile sunt limitate – aveți nevoie doar de un Live ID (cel mai probabil că aveți deja unul). Înscrierea se poate face aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep