Recomandare: curs gratuit de introducere in cloud computing (Azure)

0
Vă recomand să participați (gratuit) la cursul Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals oferit gratuit pe 4 și 5 ianuarie.
Vă recomand să participați (gratuit) la cursul Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals oferit gratuit pe 4 și 5 ianuarie.

Dați-mi voie să vă supun atenției un curs gratuit de introducere in cloud: Microsoft Azure Virtual Training Day: Fundamentals. Se va desfășura online pe 4 și 5 ianuarie, începând cu ora 11 a României.

Cursul se adresează tuturor celor interesați de infrastructura de cloud (includ aici programatorii, arhitecții, administratorii de sisteme și toți ceilalți ce vor să afle mai multe despre subiect) și este o introducere în conceptele de cloud, modelele și serviciile Azure, din perspectiva cloud-ului public și a celui privat.

Parcurgând cursul o să învățați elementele de bază legate de cloud, cum trebuie pregătită o migrare către cloud a infrastructurii on-premise, optimizarea serviciilor pentru beneficii maxime, veți vedea care sunt scenariile recomandate și cele mai bune sfaturi pentru a face asta.

Totodată, o să deprindeți și elementele de bază legate de conceptele modern IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) și SaaS (Software as a Service).

Cursul este în limba engleză, are și subtitrare în limba română.

Agenda arată așa:

Part 1Part 2
IntroductionIntroduction
Azure Cloud ConceptsAzure Security and Network Security
Core Azure ServicesIdentity, governance, privacy and compliance
Break: 10 MinutesBreak: 10 Minutes
Azure Solutions and Management ToolsAzure Pricing and Lifecycle
Closing Question & AnswerClosing Question & Answer


Și cea mai faină chestie: după ce veți parcurge training-ul veți putea obține gratuit certificarea Azure Fundamentals (detalii aici).

Vă recomand să faceți acest curs din două motive: vă oferă o privire de ansamblu asupra cloud-ului Azure și mai fain, puteți să obțineți gratuit și o certificare!

Grăbiți-vă să vă înscrieți pentru că locurile sunt limitate – aveți nevoie doar de un Live ID (cel mai probabil că aveți deja unul). Înscrierea se poate face aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here