HomeMobileAndroidHuawei introduce optiunea de plata contactless cu NFC pentru toate cardurile prin...

Huawei introduce optiunea de plata contactless cu NFC pentru toate cardurile prin Curve Pay

Prin aplicația Curve Pay utilizatorii de smartphone-uri Huawei cu serviciile HMS pot plăti contactless indiferent de bancă sau tipul de card folosit.
Prin aplicația Curve Pay utilizatorii de smartphone-uri Huawei cu serviciile HMS pot plăti contactless indiferent de bancă sau tipul de card folosit.

Citeam că Huawei a reușit să introducă în magazinul App Gallery aplicația Curve Pay prin care oferă posibilitatea de a face plăți contactless utilizatorilor de smartphone-uri Huawei cu HMS, indiferent de tipul de card și banca emitentă. Modelele cu care funcționează sunt noile Huawei P50 Pro și Pocket, alături de dispozitivele din seria Huawei nova 9. Cu treaba asta Huawei rezolvă și problema plăților contactless direct de pe smartphone pentru utilizatorii care au carduri la bănci ce nu și-au încărcat încă aplicațiile Android în magazinul AppGallery.

Prin combinarea tuturor cardurilor lor de debit, credit și fidelitate în noua aplicație financiară Curve Pay, utilizatorii au acces imediat la plățile contactelss prin intermediul telefonului. Aplicația va oferi și opțiuni de rambursare de la sute de branduri populare și va oferi o imagine completă a tuturor cheltuielilor, împreună cu informații utile disponibile chiar și în monede diferite. În plus, utilizatorii Huawei vor avea acces la un curs de schimb valutar corect, fără comisioane ascunse, călătorind astfel fără a avea vreo grijă legată de bani. 

„Utilizatorii Huawei pot plăti pur și simplu cu telefonul. Oferim acum o soluție de plată mobilă testată, ușor de utilizat și extrem de funcțională, independentă de bancă și card, ideală pentru consumatorii noștri răspândiți în atât de multe țări din Europa”, a declarat Derek Yu, Președinte Europa Centrală și de Est, Țările Nordice și Regiunea Canada.„Este o veste extraordinară pentru utilizatorii seriei HUAWEI P50, care pot accesa aplicația și pot începe să folosească imediat smartphone-ul pentru a efectua plăți contactless prin NFC”.

Aplicația Curve Pay are două caracteristici interesante: prima, permite refacerea plății în termen de 90 de zile prin selectarea unui alt cont de debit, iar a doua poate salva uilizatorul de situații jenante, schimbând automat cardul în situația în care contul setat ca implicit nu are suficiente fonduri.

“Misiunea noastră este să simplificăm aspectele financiare din viețile oamenilor, iar lansarea Curve Pay pentru utilizatorii Huawei ne permite să ajungem la cât mai mulți oameni în Europa. Oricine ar trebui să aibă acces la soluții de plată inteligente și ne bucurăm de faptul că putem contribui la facilitarea experienței consumatorilor noștri prin plăți contactless, recompense, și până la urmă, simplitate și confort.”, a declarat Shachar Bialick, Fondator și CEO al Curve Pay.

Și mai am o mențiune: uUtilizatorii de smartphone-uri care s-au înregistrat în aplicația financiară Curve Pay prin AppGallery vor primi în plus 1% cashback în primele 30 de zile și 5% cashback pentru achizițiile din Huawei e-shop din Polonia, Republica Cehă și România.

Aplicația financiară Curve Pay este disponibilă în următoarele țări din CEE și regiunea nordică: România, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Austria, Suedia, Slovacia, Croația, Norvegia, Danemarca, Lituania, Slovenia, Finlanda, Letonia, Cipru și Estonia.

Tot legat de AppGallery și magazinul Huawei, nu uitați de promoția ce durează până pe 26 ianuarie în care puteți câștiga un smartphone pliabil Huawei P50 Pocket – detalii mai multe aveți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep