HomeFeaturedFocusHuawei Watch GT Runner ajunge in Europa

Huawei Watch GT Runner ajunge in Europa

Huawei Watch GT Runner

Compania chineză a anunțat Huawei Watch GT Runner în China în luna noiembrie a anului trecut. Acum, noul wearable ajunge și în Europa. Este un ceas în liniile cu care ne-a obișnuit Huawei: funcții complete și o autonomie excelentă. Forma sa este ceva mai sport în comparație cu Watch GT3, pare să fie destinat utilizatorilor ceva mai dinamici.

Ceasul vine cu o carcasă rotundă de 46 mm. Ecranul AMOLED, tot rotund, are o diagonală (un diametru mai bine zis) de 1,43 inchi. Huawei se laudă cu o recepție mult mai bună, prin poziționarea antenelor pe partea exterioară a carcasei.

Sistemul de operare de pe Huawei Watch GT Runner este un Harmony OS. Există un AI care preia coordonarea diverselor activități sportive în timp ce acestea sunt monitorizate.

Nu sunt detaliate prea multe detalii tehnice, dar ni se promite o autonomie de 14 zile. Îi cred pe cuvânt pe cei de la Huawei, ceasurile lor exceează la acest capitol. Știm de asemenea că avem un senzor de monitorizare a pulsului cardiac de generație nouă, TruSeen 5.0.

Ambele versiuni de culoare vin cu curele din silicon, un semn în plus că ceasul este unul pentru pasionații de sport. Aici lucrurile se pot schimba, au început să se găsească tot mai multe curele pentru ceasurile smart. Inclusiv în oferta partenerilor de la MobileDirect pot fi găsite multe opțiuni de culoare din diverse materiale.

Prețul pentru Europa pentru Huawei Watch GT Runner este de 299 euro. Deja este disponibil pe diferite piețe europene, în cadrul unor diferite acțiuni promoționale. Primii cumpărători primesc diferite cadouri, în funcție de țară.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep