HomeMobileAndroidOnePlus a lansat update-ul Android 12 cu patch-urile de securitate si o...

OnePlus a lansat update-ul Android 12 cu patch-urile de securitate si o gramada de optimizari!

După un prim update Android 12 cu mari probleme, OnePlus aduce un prim set masiv de optimizări și bugfix-uri pentru OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, mai ales pentru utilizatorii din Europa.
După un prim update Android 12 cu mari probleme, OnePlus aduce un prim set masiv de optimizări și bugfix-uri pentru OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, mai ales pentru utilizatorii din Europa.

Seria OnePlus 9 a avut foarte mult de suferit în urma coagulării OnePlus / Oppo, mai ales pe zona de software în cadrul Android 12. Deși au fost unele dintre primele modele Android ce au primit actualizarea Android 12, OnePlus 9/9 Pro cu noul OxygenOS 12 s-au dovedit a fi problematice, motiv pentru care OnePlus chiar a retras pentru o vreme actualizarea. Acum, la mai bine de o lună de la primul update vedem o nouă actualizare care vine să repare numeroasele probleme software.

Vorbim despre versiunea C.44 pentru OxygenOS 12, creată special pentru utilizatorii din Europa, care aduce optimizări și repară principalele bug-uri și rezolvă probleme de securitate Android pentru luna ianuarie 2022. În mod special sunt rezolvate problemele de 5G, cele legate de modul în care widget-urile și ecranul principal erau afișate. Mai discutăm și de optimizări legate de deblocarea cu amprentă, consumul de baterie (care a fost extrem de mare în urma trecerii la OxygenOS 12), modul în care arată icon-urile, always-on etc.

Detaliile complete sunt aici, dacă vreți să le parcurgeți.

La fel ca Microsoft sau Samsung, OnePlus oferă pachetul de update în etape, primii utilizatori l-au primit deja de săptămâna trecută și pentru că nu au fost întâlnite probleme semnificative, a început să fie distribuit la un număr mai mare.

Din păcate eu nu l-am primit încă, așa că nu vă pot da detalii despre cum funcționează. Însă în mod cert vă recomand să îl instalați dacă vedeți că îl aveți disponibil.

Va face mult mai bună experiența de utilizare pentru OnePlus 9/9 Pro.

Update: puteți instala manual pachetul de update-uri. Mergeti aici și dați jos zip-ul pentru OnePlus 9/9Pro de Europa.

Apoi dați jos aplicația OnePlus Local Update de aici și instalați-o. O porniți și selectați zip-ul descărcat anterior ca sa dați drumul la update. Durează câteva minute și apoi va cere sa reporniti aparatul.

Succes!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep