HomeFeaturedFocusRealme 9i a fost anuntat oficial

Realme 9i a fost anuntat oficial

Realme 9i

Realme 9i a fost prezentat oficial și își face și debutul comercial, în primă fază pe piețele asiatice. Nu este la fel de atractiv ca modelul Pro sau ca versiunea standard. Însă apariția sa confirmă în mod indirect și informațiile pe care le știam despre frații săi. Care nu ar trebui să fie nici ei prea departe.

Dispozitivul nostru este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 680 (nu oferă suport pentru rețelele 5G). Procesorul rulează deocamdată într-o singură combinație de memorii. Una cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă. RAM-ul poate fi crescut virtual cu încă 5 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi la nevoie suplimentată via microSD.

Zvonurile spun că vor fi posibile și alte configurații de memorie, dar deocamdată doar cea menționată mai sus a fost prezentată.

Ecranul lui Realme 9i este un IPS LCD cu diagonala de 6,6 inchi și rezoluție fullHD+ (2412 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta oferă suport pentru o rată de refresh adaptivă, ce poate merge până la 90 Hz. În partea stângă are un orificiu discret pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal de 50 megapixeli este ajutat de alte două camere, de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una monocromă, pentru detalii de adâncime.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața Realme UI 2.0 peste el.

Un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh și suport pentru încărcarea de 33W completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Realme 9i, în configurația de memorie menționată mai sus, este disponibil în anumite piețe asiatice, la un preț de aproximativ 290 dolari.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep