HomeMobileAndroidHuawei lanseaza concursul "Fotograful anului" cu Huawei P50 Pro drept premii!

Huawei lanseaza concursul “Fotograful anului” cu Huawei P50 Pro drept premii!

Odată cu lansarea noilor modele P50 Pro și P50 Pocket, Huawei lansează concursului OPEN FOR MORE pentru toți pasionații de fotografie.
Odată cu lansarea noilor modele P50 Pro și P50 Pocket, Huawei lansează concursului OPEN FOR MORE pentru toți pasionații de fotografie.

Pentru a marca lansarea locală a noilor flagship-uri P50 Pro și P50 Pocket, Huawei Consumer BG lansează în România concursului OPEN FOR MORE, pentru toți pasionații de fotografie. Vor fi aleși 6 câștigători, câte unul pentru fiecare categorie a concursului: live moments, detalii, storyteller, portret, poze de produs și hello life, iar aceștia vor primi câte un Huawei P50 Pro și vor participa la workshop-uri de fotografie dedicate categoriilor în care s-au înscris.

Iubitorii de fotografie se pot înscrie prin intermediul paginii lor de Instagram și a paginii @huaweimobilero, și tot ce trebuie să facă este să încarce la Story o fotografie surprinsă cu un smartphone HUAWEI, reprezentativă pentru una dintre cele șase categorii, folosind hashtag-ul #OpenForMorePhotoContest și să dea tag paginii @huaweimobilero. Toate imaginile vor fi salvate într-o secțiune Highlight dedicată concursului. Ulterior, în urma jurizării fotografiilor, 90 dintre aceștia vor fi aleși să participe la unul dintre cele trei workshop-uri ținute de trei fotografi profesioniști. În urma materialelor rezultate la aceste workshop-uri, vor fi aleși șase câștigători, câte unul pentru fiecare categorie a concursului.

Și încă ceva: până pe data de 24 februarie, ambele telefoane sunt cuprinse în oferta de Valentine’s Day în pachete bundle atractive, iar până la sfârșitul lunii februarie, cumpărătorii produselor din seria P pot achiziționa serviciul de garanție extinsă pentru 1 an la jumătate de preț.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep