HomeFeaturedFocusMoto Edge 30 Pro prezentat oficial, noul flagship Motorola

Moto Edge 30 Pro prezentat oficial, noul flagship Motorola

Moto Edge 30 Pro

Moto Edge 30 Pro se bazează destul de mult pe modelul Edge X30, lansat în China la finalul anului trecut. Este noul flagship global al companiei și pare să fie pregătit să își onoreze această poziție. Vine cu specificații de tot și are un preț de vânzare de 799 euro, valabil pentru Europa. Prețul este pentru modelul cu 12 GB de RAM și 256 GB de memorie internă.

Dispozitivul este construit în jurul platformei de top Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Combinațiile de memorii mai includ și un RAM de 8 GB, dar și memorii interne de 128 GB sau 512 GB, pe lângă cele menționate mai sus. De văzut cum vor fi acestea disponibile la nivel geografic. Pentru să s-ar putea să existe niște restricții.

Telefonul nu vine echipat cu slot microSD pentru cei care vor să extindă prin card capacitatea internă de stocare. Așa că opțiunea de memorie internă trebuie aleasă cu mare atenție.

Ecranul lui Moto Edge 30 Pro este un OLED de 6,7 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 144 Hz. Există și suport pentru HDR10+. Camera foto frontală are un senzor de 60 megapixeli și este integrată într-un orificiu plasat central. De menționat că există suport pentru stylus, ceea ce ar putea atrage anumiți fani ai seriei Galaxy Note de la Samsung.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.  

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 50 megapixeli. Cel ultrawide are de asemenea 50 megapixeli. Iar cel de-al treilea, de 2 megapixeli, este pentru detalii de adâncime. Aici este marea provocare, compania a rămas puțin datoare la performanțele foto la vârfurile de gamă anterioare.

Acumulatorul are o capacitate de 4800 mAh. Se poate încărca cu o viteză maximă de 68W, iar încărcătorul capabil de acest lucru este inclus în pachet. Există și suport pentru încărcarea wireless de 15W. Ba chiar și suport pentru reverse charging de 5W.

Sistemul de operar de pe Moto Edge 30 Pro este Android 12 cu minime customizări. Forma apropiată de stock este unul dintre marile avantaje pentru dispozitivele Motorola.

Vânzările sunt programate să înceapă în zilele următoare.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep