HomeFeaturedFocusXiaomi Redmi K50 Gaming a fost prezentat oficial

Xiaomi Redmi K50 Gaming a fost prezentat oficial

Xiaomi Redmi K50 Gaming

Compania chineză a găzduit un eveniment în cadrul căruia și-a prezentat cel mai nou smartphone de gaming. Numele este grăitor pentru această serie. Xiaomi Redmi K50 Gaming vine cu trăsături de top, cu elemente orientate clar înspre zona de gaming, dar mai ales cu un preț destul de competitiv. Lucru care s-ar putea să fie apreciat de pasionați. Mai rămâne să avem parte și de o disponibilitate globală. Însă acest aspect nu a fost deloc detaliat în cadrul evenimentului.

Ca o scurtă paranteză, există și o ediție specială limitată numită Mercedes AMG Petronas Formula One Team Edition. Pare un nume cam lung, poate că denumirea comercială nu rămâne așa. Este primul dispoizitiv care marchează parteneriatul dintre Xiaomi și echipa de Formula 1. Probabil că vor urma și altele, am văzut că se poartă tot mai frecvent asemenea asocieri.

Revenind la Xiaomi Redmi K50 Gaming, dispozitivul este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Semn că atunci când este vorba despre performanțe, nu se face rabat. Versiunea de bază are 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB. Are un preț de vânzare de aproximativ 520 dolari. Varianta intermediară are 12 GB de RAM și aceeași memorie internă de 128 GB. Se vinde cu aproximativ 570 dolari. Versiunea de top are 12 GB de RAM, capacitate internă de stocare de 256 GB și costă 615 dolari. Ediția specială Mercedes-Benz vine doar în această ultimă versiune de memorii și costă 660 dolari.

Ecranul telefonului este un AMOLED cu diagonală de 6,67 inchi, rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Este protejat de Gorilla Glass Victus si are un orificiu central pentru camera foto frontală cu senzor de 20 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta este acompaniat de un ultrawide de 8 megapixeli și de un telemacro de 2 megapixeli. Însă aspectele foto contează mai puțin la un telefon de gaming.

Contează mai mult sistemul de răcire special conceput și cele două shoulder trigger-e fizice, pentru o experiență de gaming cât mai bună. Tot aici contribuie și difuzoarele JBL.

Autonomia lui Xiaomi Redmi K50 Gaming este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4700 mAh, care se poate încărca cu până la 120W.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep