HomeFeaturedFocusHonor X8 a fost prezentat oficial

Honor X8 a fost prezentat oficial

Honor X8

Honor X8 și-a făcut apariția oficială. Este cel mai recent telefon al companiei chineze desprinse din Huawei. Un mid-range care nu pare să surprindă la nivel de specificații tehnice. Dar care are marele argument al faptului că va deveni disponibil și în Europa. Este o intenție asumată oficial de către Honor. Și care presupune că dispozitivul va fi echipat inclusiv cu serviciile Google Mobile.

Fizic seamana destul de mult cu ultima generație de iPhone. Atât la muchia sa plata, cât și în zona modulului foto.

Nucleul său hardware este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 680. Nu există suport pentru rețelele 5G, chipset-ul are capacități limitate. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM de 6 GB. Încă 2 GB suplimentari de RAM virtual pot fi adăugați prin funcția Turbo RAM. Capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Și va trebui să ne descurcăm cu ea, deoarece nu există slot microSD la bord.

Sistemul de operare rulat este doar un Android 11 cu interfața Magic UI 4.2 peste el.

Ecranul lui Honor X8 este un IPS LCD cu diagonală de 6,7 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2388 x 1080 pixeli), iar rata de refresh suportată este de 90 Hz. În partea centrală se găsește un orificiu destul de discret pentru o cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire a dispozitivului.

Pe partea din spate avem un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli și de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una pentru detalii de adâncime și una dedicată macro.

Autonomia lui Honor X8 este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4000 mAh. Viteza de încărcare ajunge până la 22,5W.

Deocamdată nu se cunosc și detalii comerciale despre acest smartphone. Vom reveni asupra acestui subiect atunci când vom avea un preț valabil pentru Europa.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep