HomeFeaturedFocusPoco X4 Pro 5G anuntat oficial

Poco X4 Pro 5G anuntat oficial

Poco X4 Pro 5G

Xiaomi a venit cu un noul model mid-range, de această dată echipat cu display AMOLED. Este vorba despre Poco X4 Pro 5G, care aduce acum și suportul pentru conectivitatea 5G. Un dispozitiv care încearcă să aducă cât mai multe pentru prețul pe care îl pretinde.

Telefonul este construit, așa cum spuneam, în jurul unui panel AMOLED. Diagonala este de 6,67 inchi, iar rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 120 Hz, iar protecția este asigurată de Gorilla Glass 5.

Cu toate că avem un display AMOLED, cititorul de amprentă digitală este integrat în butonul lateral de pornire.

Un orificiu plasat central găzduiește o cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli.

Pe partea din spate a lui Poco X4 Pro 5G avem un modul foto compus din trei camere. Și integrat într-o insulă de culoare neagră de dimensiuni generoase, în care se găsește și logo-ul acestui brand. Senzorul principal are o rezoluție de 108 megapixeli, cel ultrawide este de 8 megapixeli, iar cel de-al treilea, pentru fotografii macro, are o rezoluție de 2 megapixeli.

Chipset-ul care asigură și suportul pentru 5G este Qualcomm Snapdragon 695. Cele două configurații de memorii sunt 6 GB + 128 GB și 8 GB + 256 GB. În ambele situații avem un slot microSD de tip hibrid. Și în ambele situații, memoria RAM poate fi extinsă virtual, cu 2 GB, respectiv 3 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh și se poate încărca cu până la 67W.

Sistemul de operare este Android 11 cu interfața MIUI 13 peste el. Mai merită evidențiată și certificarea IP53.

Prețurile de vânzare pentru Poco X4 Pro 5G sunt de 300 euro, respectiv 350 euro, în funcție de varianta de memorie aleasă. Telefonul va fi pus în vânzare începând chiar de mâine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep