HomeFeaturedFocusTelekom Romania Communications devine Orange Romania Communications

Telekom Romania Communications devine Orange Romania Communications

Din 28 februarie Telekom Romania Communications a devenit Orange Romania Communications.

Achiziția și integrarea Telekom Romania în cadrul Orange mai face un pas și începând cu 28 februarie 2022, Telekom Romania Communications a devenit Orange Romania Communications, ca urmare a deciziei AGA din 10 februarie 2022. Orange Romania Communications va continua să funcționeze separat, ca o subsidiară a Orange România. Cele două companii au obiectivul comun de a fi alegerea preferată a clienților pentru servicii convergente pe piața românească, precum și acela de a fi un partener de încredere pentru afaceri și administrația publică.

Odată cu această schimbare Orange anunță și unificarea canalelor de contact pentru comunicarea cu clienții: call center, website sau social media.

Pentru asistență telefonică clienții vor putea suna la 300 – serviciul clienți, apelabil gratuit din rețelele Orange și Orange Romania Communications, tarif normal pentru apelurile din alte rețele naționale. În același timp, website-ul oficial pentru ambele companii va fi www.orange.ro. Pagina de Facebook Orange Romania (@orangeromania) va fi spațiul online de întâlnire al celor care doresc să fie la curent cu activitatea, produsele și serviciile Orange. Echipa dedicată va răspunde prompt mesajelor și solicitărilor primite pe acest canal digital.

„Din 30 septembrie 2021 am început să scriem împreună cu echipele noastre reunite, Orange și Orange Romania Communications, povestea comună, cu ambiția de a fi prima alegere a clienților pentru servicii convergente din România. Schimbările anunțate astăzi înseamnă parcurgerea unei etape de cunoaștere, de înțelegere a proceselor și sistemelor, de transformare și stabilire a unui mod de lucru care să ne permită să oferim clienților o experiență unitară, superioară. Am parcurs acești pași interni de aliniere pentru ca începând cu data de 28 martie să putem pune la dispoziția clienților și partenerilor noștri canale și puncte unice de asistență, precum și aceeași experiență de calitate furnizată de o echipă unită și bine pregătită. Continuăm călătoria noastră împreună cu aceeași dedicare și cu obiective clare”, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep