HomeFeaturedFocusGoogle nu mai rezista si isi ”lasa” ceasul smart prin baruri, ca...

Google nu mai rezista si isi ”lasa” ceasul smart prin baruri, ca noi sa vedem produsul real

Nu pot decât să mă distrez vizavi de valul de leak-uri legate de ceasul smart Pixel Watch, culminat cu ”găsirea” unuia într-un bar, exact într-o perioadă când lumea ar trebui să fie interesată de el. Practica nu e nouă – dacă aduceți aminte, o poveste similară s-a întâmplat cu un iPhone, tot așa, lăsat într-un bar.

Pixel Watch ar trebui să fie ceasul smart cu care Google revine pe piață și ne arată că de data asta are intentii mai serioase vizavi de zona wearable, chestie care mie unul îmi stârnește un zâmbet amar: Google nu e în stare să facă un telefon Pixel de calitate, acum are pretenții de ceasuri smart, loc unde în mod evident este pe lângă subiect.

Noua poveste cu Pixel Watch sună așa: un individ a găsit un ceas smart Pixel Watch (cu tot cu cutie) într-un bar din SUA, i-a făcut niște poze și le-a trimis către Android Central. Cică ar fi vorba despre un prototip, dus în barul respectiv pentru testare și … ”uitat” acolo.

Deloc întâmplător, imaginile ne arată un ceas rotund, exact același pe care îl știam din pozele pe care le-am mai văzut. Forma roundă, subțire, total nepotrivită pentru un ceas smart este foarte bine definită precum și rotița pentru control. Însă pentru prima dată vedem și un buton, probabil pentru accesul la meniu sau după cum spun unii, pentru activarea Google Assistant.

Mai este și o gaură lângă rotiță, fie pentru microfon, fie pentru altimetru. Carcasa pare să fie metalică, iar pe spate vedem o zonă principală, cu patru despărțituri, cel mai probabil pentru senzorii de detecție a bătăilor inimii, oxigenului.

Mai putem vedea și detalii despre curea, Pixel Watch părând că nu va putea folosi decât acest tip proprietar de curea.

Din ceea ce am văzut până acum cred că Pixel Watch nu o să aducă nimic interesant, fanii Android având în continuare opțiunea Samsung Watch sau Huawei Watch ca alternative reale la Apple Watch.

Însă tot mă umflă râsul vizavi de eforturile (inutile) ale Google de a aduce în prim plan acest ceas smart care pare să fie sortit eșecului încă înainte de a fi lansat.

Voi ce părere aveți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep