HomeMobileAndroidPe 22-23 Huawei va invita in Afi Cotroceni Mall sa experimentati jocuri...

Pe 22-23 Huawei va invita in Afi Cotroceni Mall sa experimentati jocuri de mobil pe un ecran interactiv

Dacă în perioada 22-23 aprilie sunteți în zona Afi Cotroceni Mall atunci nu uitați să căutați zona de jocuri Huawei, unde puteți experimenta pe un ecran interactiv cele mai populare jocuri din magazinul AppGallery, moment în care puteți câștiga premii interesante și voucher-e.

Vizitatorii magazinului Huawei vor putea să-și arate abilitățile de joc pe un ecran mare interactiv, fiind încurajați să participe atât copiii, cât și adulții. În plus, clienții care achiziționează produse Huawei vor primi cadouri speciale, precum teme pentru smartwatch și smartphone inspirate din jocuri, mascote de pluș personalizate din jocuri celebre, precum și vouchere diverse.

“Dorim să ne cunoaştem mai bine clienţii şi să-i aducem mai aproape de produsele noastre într-un mod relaxant și plăcut. Evenimentul nostru din magazinul Huawei reprezintă o ocazie deosebită pentru vizitatori să se distreze, să câștige premii și să afle mai multe despre serviciile noastre HMS (Huawei Mobile Services), cum ar fi AppGallery și HUAWEI GameCenter. Avem, de asemenea, multe oferte pentru utilizatorii noștri existenți, astfel încât am pregătit surprize pentru toată lumea”, a declarat Sharon Ren,Head of Romania Ecosystem Development & Operations, Huawei Consumer Business Group.

Iar dacă sunteți posesorul unui gadget Huawei, sau pur și simplu un utilizator Android, vă puteți înregistra online în Campania de Primăvară AppGallery pentru șansa de a câștiga produse Huawei, cum ar fi căști FreeBuds Pro, smartwatch Watch Fit, căști wireless 3i FreeBuds, brățară de fitness Band 4 și cupoane pentru jocuri, cum ar fi: Garena Free Fire, Playrix Games, Standoff 2, Time Princess, MobileLegends: BangBang, Dark Nemesis și Fishing Clash.

Jocurile prezentate în Campania de primăvară AppGallery sunt:

StandOff 2 este un joc tip multiplayer în care două echipe se luptă cu arme de foc. Este un joc de acțiune rapid, cu comenzi simple, astfel încât să se mențină un ritm alert și palpitant. Există de asemenea și comenzi pentru sărituri și ghemuire, precum și posibilitatea de a comuta între mai multe arme prin taste atribuite.

Dark Nemesis este un joc de tip dark fantasy, în care binele și răul se luptă permanent. Luptele sunt epice, monștrii impunători, iar luptătorii aparțin de 4 clase, fiecare cu un stil propriu. Prima clasă este disponibilă la începutul jocului, iar celelalte 3 sunt disponibile după atingerea nivelului 39, iar ele sunt: Flash Killer, Shadow Slayer și Venom Ninja.

GardenScapes este un joc perfect pentru relaxare. Jucătorul îl va ajuta pe Austin să își construiască o grădină frumoasă, iar el va trasa diverse sarcini de îndeplinit: plantarea florilor, construirea unei căsuțe într-un copac, strângerea resturilor vegetale, practic tot felul de treburi care țin de grădinărit.

Fishing Clash este un joc cu o grafică 3D foarte realistă, în care jucătorul poate prinde pești pe care îi vede apoi într-un acvariu propriu. Se poate interacționa cu alți useri din întreaga lume și se pot realiza clanuri de pescari care vor pescui împreună.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep