HomeFeaturedFocusOnePlus Nord CE 2 Lite 5G anuntat oficial

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G anuntat oficial

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Împreună cu OnePlus 10R, telefonul cu suport pentru încărcarea ultra-rapidă de 150W, compania chineză a lansat și OnePlus Nord CE 2 Lite 5G. O variantă ceva mai slabă și mai accesibilă a lui Nord CE 2. Un terminal aflat la limita dintre entry-level și mid-range, care pare să pună accentul pe prețul său mic de vânzare. Să vedem împreună ce are el de oferit.

Dispozitivul este construit în jurul chipset-ului Snapdragon 695 de la Qualcomm, o soluție destul de ieftină care să asigure totuși suport pentru 5G. Memoria RAM poate fi de 6 GB sau de 8 GB, în ambele situații capacitatea internă de stocare fiind aceeași, de 128 GB. Există și un slot microSD dedicat, așa că spațiul de stocare nu ar trebui să fie o problemă.

Sistemul de operare este Android 11 cu Oxygen OS 11 peste el.

Ecranul lui OnePlus Nord CE 2 Lite 5G este un IPS LCD de 6,58 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Camera foto frontală are un senzor de 16 megapixeli, cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral, iar pe partea din spate avem un sistem de trei camere foto. Senzorul principal de 50 megapixeli este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una pentru detalii de adâcime și una dedicată macro.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh. Se poate încărca cu 33W.

Prețurile de vânzare pentru OnePlus Nord CE 2 Lite 5G pornesc de la aproximativ 260 dolari, valabile pe piețele asiatice, acolo unde terminalul va fi disponibil începând de mâine. De văzut ce preț va avea telefonul când va ajunge în Europa.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep