HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Z Fold4 nu va avea slot pentru S Pen

Samsung Galaxy Z Fold4 nu va avea slot pentru S Pen

Samsung Galaxy Z Fold4

Zvonurile legate de acest detaliu de construcție pentru viitorul flagship pliabil al companiei coreene s-au tot succedat. Însă până la urmă concluzia este una singură. Și anume că Samsung Galaxy Z Fold4 nu va avea slot pentru S Pen. Lucru la care, sincer să fiu, mă așteptam. Ar fi fost un pas prea mare în comparație cu generația anterioară, în condițiile în care până acum zvonurile vorbesc despre schimbări relativ minore, cel puțin la nivel de construcție.

Deși la un moment dat au circulat și zvonuri care spuneau că vom avea un slot pentru S Pen, ultimele informații dezmint categoric așa ceva. Și ele vin dintr-o sursă cu un istoric destul de bun, demnă de încredere. Este vorba despre leakster-ul @UniverseIce, mai cunoscut ca Ice Universe.

Acesta afirmă răspicat că Samsung Galaxy Z Fold4 nu va avea slot dedicat pentru S Pen, în stilul Galaxy S22 Ultra. Desigur, probabil că la fel ca la generația anterioară, vom avea huse dedicate care vor avea loc special pentru stylus.

În același tweet ni se spune și că telefonu va fi mai mic și mai subțire, fără însă a oferi detalii clare în această direcție. Cred că la nivel de grosime lucrurile se vor așeza mai bine pentru că Samsung va veni cu o nouă balama, care va permite o închidere mult mai corectă a telefonului. În ceea ce privește dimensiunile mai mici, acestea vor fi posibile cel mai probabil datorită unor margini mai înguste ale ecranului.

Faptul că Samsung Galaxy Z Fold4 nu va avea slot pentru S Pen nu înseamnă că nu am putea avea un stylus inclus în pachetul standard, așa cum afirmau alte zvonuri pe marginea aceluiași subiect. Vom vedea ce variantă au ales coreenii în momentul apariției noii generații de foldable de la Samsung.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep