HomeFeaturedFocusMotorola Moto G82, cateva detalii tehnice

Motorola Moto G82, cateva detalii tehnice

Moto G82

Se pare că viitorul mid-range pe care îl pregătește Motorola este modelul Moto G82. Un smartphone care nu prea mai are secrete din momentul în care mare parte din detaliile sale tehnice au ajuns în atenția opiniei publice. Va mai putea surprinde doar la nivel de detalii comerciale. Sperăm noi într-un mod plăcut, cu un preț de vânzare cât mai atractiv.

Dispozitivul va oferi și suport pentru rețelele 5G. Acest lucru va fi posibil și datorită chipset-ului Snapdragon 695 de la Qualcomm. Procesorul va rula în combinație cu o memorie RAM ce va putea fi de 4 GB, 6 GB sau chiar 8 GB. Capacitatea internă de stocare este aceeași indiferent de RAM și va avea 128 GB. Nu este foarte clar dacă există slot microSD, dar înclin să cred că da.

Sistemul de operare rulat este un Android 12.

Ecranul lui Moto G82 este un pOLED cu diagonala de 6,55 inchi, rezoluție fullHD+ și o rată de refresh de 120 Hz. În partea de sus există un orificiu plasat central pentru camera foto frontală echipată cu senzor de 16 megapixeli. Cititorul de amprentă digitală pare a fi poziționat lateral.

Sistemul foto de pe spate este compus dintr-un senzor principal de 50 megapixeli (cu OIS), un ultrawide de 8 megapixeli și un senzor macro de 2 megapixeli.

Telefonul are certificare IP52 și este echipat cu jack audio de 3,5 mm.

Acumulatorul lui Moto G82 va avea o capacitate de 5000 mAh și va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 33W.

Din moment ce știm toate detaliile tehnice despre acest viitor smartphone Motorola, este destul de probabil ca el să apară cât de curând.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep