HomeFeaturedFocusOppo Reno7 Lite 5G disponibil in Romania

Oppo Reno7 Lite 5G disponibil in Romania

Oppo Reno7 Lite 5G

Reprezentanța locală a anunțat disponibilitatea pe piața din România a modelului Oppo Reno7 Lite 5G. Un mid-range atractiv, care aduce la un loc specificații peste medie, suport pentru rețelele 5G, un aspect fizic cel puțin interesant și un preț destul de competitiv.

Dispozitivul este construit în jurul unui display AMOLED de 6,43 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli). La interior avem un nucleu hardware cu Snapdragon 695 de la Qualcomm, o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și slot pentru microSD, pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Camera foto frontală este de 16 megapixeli și își face loc într-un orificiu discret. Pe spate, Oppo Reno7 Lite 5G are un sistem de trei camere, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Celelalte două camere au senzori de 2 megapixeli. Una este dedicată macro, cealaltă este pentru detalii de adâncime.

Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și se poate încărca cu 33W. Sistemul de operare este un ColorOS 12, construit pe un Android 11.

Aspectul fizic este unul atipic. Avem o versiune Rainbow Spectrum, care redă în funcție de lumină toate culorile curcubeului. Iar în jurul camerelor foto avem două inele luminoase, care pot semnala diverse notificări.

Oppo Reno7 Lite 5G are un preț de vânzare de 1749 lei în oferta eMAG.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep