HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M13 anuntat oficial

Samsung Galaxy M13 anuntat oficial

Samsung Galaxy M13

Samsung Galaxy M13 și-a făcut apariția oficială. Știm încă din acest moment că intențiile comerciale ale oficialilor coreeni cu acest terminal includ și piețele din Europa. Telefonul este un entry-level care se va plia foarte bine pe ofertele operatorilor din telefonie. Însă în ciuda acestui statut greu de contestat, vine totuși cu câteva argumente interesante de partea sa.

Unul dintre aceste argumente este ecranul PLS LCD cu diagonala de 6,6 inchi. Acesta are o rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). S-a vorbit la un moment dar și despre o rată de refresh de 90 Hz, dar pagina oficială a produsului nu pomenește așa ceva.

Este prevăzut cu un notch în formă de V, pentru o cameră foto frontală cu senzor de 8 MP.

Pe partea din spate, Samsung Galaxy M13 vine totuși cu un sistem de trei camere. Avem un senzor principal de 50 MP, ajutat de un ultrawide de 5 MP. Cel de-al treilea senzor este unul pentru detalii de adâncime, cu rezoluție de 2 MP.

La interior telefonul se bazează pe un chipset proprietar Exynos 850. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 GB sau de 128 GB. Aceasta poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD.

Cititorul de amprentă digitală este poziționat lateral, iar acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh.

Sistemul de operare este un Android 12 cu interfața proprietară OneUI Core 4.1. Adică o interfață care nu vine cu toate funcționalitățile standard.

Samsung Galaxy M13 este disponibil în versiunile de culoare Deep Green, Orange Copper sau Light Blue. Nu se cunosc deocamdată detalii legate de prețul de vânzare.

via Samsung  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep