HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial Redmi Note 11 SE

Xiaomi a prezentat oficial Redmi Note 11 SE

Redmi Note 11 SE

Pe lângă modelele mai puternice Redmi Note 11T Pro și Note 11T Pro+, cei de la Xiaomi au prezentat publicului și un terminal 5G mult mai accesibil. Este vorba despre Redmi Note 11 SE, un dispozitiv destul de modest din punctul de vedere al specificațiilor tehnice, dar care vine cu un preț foarte atractiv. Și care oferă și suport pentru noile rețele 5G.

În acest sens, dispozitivul este echipat cu un chipset MediaTek Dimensity 700. Probabil cea mai accesibilă variantă de chipset 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM ce poate fi de 4 GB sau direct de 8 GB. Fără vesiune intermediară de 6 GB. În ambele situații, capacitatea internă de stocare este de 128 GB. Utilizatorul trebuie să se descurce cu această memorie internă, nu există slot pentru card microSD.

Ecranul lui Redmi Note 11 SE este un IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi, rată de refresh de 90 Hz și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Acesta are un notch în formă de picătură, pentru o cameră foto frontală de 8 MP.

Cititorul de amprentă digiutală este poziționat lateral.

Pe partea din spate avem un sistem dual-camera destul de modest. Un senzor principal de 48 MP este ajutat de unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MIUI 12.5 peste el.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 18W.

Prețul de vânzare pentru Redmi Note 11 SE este de aproximativ 165 dolari, respectiv 210 dolari, în funcție de cantitatea de memorie RAM aleasă. Dispozitivul va fi pus în vânzare în primă fază în China, la finalul acestei luni.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep