HomeFeaturedFocusHuawei Nova 10 si Nova 10 Pro listate deja

Huawei Nova 10 si Nova 10 Pro listate deja

Huawei Nova 10

Dupa un leak masiv care nu a mai lăsat secrete de natură tehnică legate de Huawei Nova 10 și Nova 10 Pro, iată că acum cele două dispozitive au fost listate de unul dintre distribuitorii oficiali din China. Se confirmă astfel informațiile care se știau deja din leak-ul menționat mai sus. Cele două dispozitive par să semene destul de mult, atât din punctul de vedere al configurațiilor, cât și fizic.

Ambele dispozitive se vor baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 778 4G. Din nou, Huawei suprinde prin limitarea vitezei de transfer de date la 4G. Ambele terminale vor propune aceleași combinații de memorii, cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB sau de 256 GB. Cel mai probabil nu va exista slot microSD.

Și la nivel de ecran Huawei Nova 10 și Nova 10 Pro au destul de multe elemente în comun. Ambele telefoane vin cu un display OLED de 6,67 inchi, cu rezoluții fullHD+ și rate de refresh de 120 Hz. Probabil că și cititoarele de amprentă digitală vor fi integrate sub display. Diferența este că modelul standard va avea un orificiu simplu, pentru camera foto frontală de 60 MP, iar Pro-ul vine cu un orificiu de tip pill, pentru un sistem frontal dual camera, cu senzor principal de 60 MP și un ultrawide de 8 MP. În ambele cazuri, marginile laterale ale ecranului sunt curbate.

Pe spate se va găsi un sistem cu un senzor principal de 50 MP și un ultrawide de 8 MP. Versiunea Pro se pare că primește și un alt treilea senzor, pentru detalii de adâncime.

O altă diferență apare la nivel de acumulator. Acolo unde Huawei Nova 10 vine cu o baterie de 4000 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 67W, în timp ce versiunea Pro are un acumulator de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcarea de 100W.

Vom vedea dacă aceste specificații tehnice se confirmă în momentul anunțului oficial, care este programat pentru data de 4 iulie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep