HomeFeaturedFocusNetflix va introduce reclame in parteneriat cu Microsoft

Netflix va introduce reclame in parteneriat cu Microsoft

Netflix

În ultima vreme cei de la Netflix au suferit destul de mult în ceea ce privește numărul de clienți. Și nu doar pierderea abonaților din Rusia a dat peste cap compania, ci mai ales concurența tot mai strânsă de pe piața serviciilor de video streaming, acolo unde rebranding-ul HBO și mai nou apariția Disney+ au ascuțit foarte tare lupta.

Așa că una dintre soluțiile pe care cei de la Netflix le-au vehiculat de ceva vreme pare să fie pe punctul de a se concretiza. Este vorba despre introducerea unui abonament mult mai ieftin, dar care să conțină reclame.

Ultimele informații spun că acest lucru va fi posibil printr-un parteneriat dintre Netflix și Microsoft. Compania din Redmond va fi cea care va oferi atât tehnologia care să ajute la redarea și monentizarea reclamelor, cât și instrumentele (și knowhow-ul) de vânzare a publicității.

“Microsoft will be our global advertising technology and sales partner.”

Parteneriatul a fost recunoscut oficial de către ambele companii, însă nu au fost oferite detalii despre un posibil timeline. Asta și pentru că discuțiile sunt încă incipiente și nu cred că a fost conturată soluția finală.

Am așa o senzație destul de puternică legată de faptul că în momentul în care acest tool va fi funcțional, vom avea parte de o scumpire a abonamentelor actuale de Netflix, care nu conțin reclame. Iar cele suportate de reclame, vor avea prețurile de astăzi. O să vedem dacă am avut sau nu dreptate. Și nu cred că va mai dura foarte mult până când vom avea o confirmare sau o infirmare a acestei teorii.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep