HomeEvenimentePe 10 August vedem un nou eveniment Samsung Galaxy Unpacked

Pe 10 August vedem un nou eveniment Samsung Galaxy Unpacked

Se pare că avem data de lansare a setului Galaxy Z Fold4 și Z Flip4: 10 august, într-un nou eveniment Galaxy Unpacked.
Se pare că avem data de lansare a setului Galaxy Z Fold4 și Z Flip4: 10 august, într-un nou eveniment Galaxy Unpacked.

Conform informațiilor lansate astăzi de către celebrul Evan Blass (aka @evleaks) Samsung va ține evenimentul Galaxy Unpacked din vara lui 2022 pe 10 august, chestie care se pupă cu detaliile scăpate pe net în ultima vreme.

Încă nu e clar dacă invitațiile către Samsung Galaxy Unpacked 2022, ediția de vară, au fost trimise sau sunt în faza de pregătire/selecție, cert este că avem o poză în stilul Samsung: pe fundal negru se vede neclar un Galaxy Z Flip, probabil generația a patra care va fi prezentată. Totodată, motto-ul este ”Unfold Your World”, un mesaj în ton cu produsele ”foldable” care vor fi prezentate. Mai exact vorbim de generația a patra pentru Galaxy Z Flip și GalaxyZ Fold, alături de care e posibil să vedem și noua generație de ceasuri inteligente din familia Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro.

Informația e credibilă așa că mă aștept ca în curând Samsung să trimită invitațiile oficiale și să să strângă jurnaliștii din toată lumea la eveniment – posibil să fie unul live, ținut în sincron la New York și la Londra.

via @evleaks

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep