HomeFeaturedFocusMotorola Moto X40 a trecut pe la TENAA

Motorola Moto X40 a trecut pe la TENAA

Motorola Moto X40

Un terminal oarecum misterios a fost testat de TENAA, semn că se află în faza testărilor de dinaintea lansării sale. Vocile avizate spun că este Motorola Moto X40. Mai mult, zvonurile vorbesc de câteva îmbunătățiri majore în comparație cu generația anterioară. Unele dintre acestea sunt cumva confirmate și de fotografiile publicate de agenția chineză de certificare a dispozitivelor mobile.

Un astfel de detaliu, vizibil și în poze, dar despre care au circulat și zvonuri este legat de display. Mai exact, despre faptul că acesta va avea toate cele patru laturi curbate. Vorbim despre același tip de panel, adică un OLED. Deși rata de refresh de 144 Hz (pe care a etalat-o X30-ul) este una de top pe zona de mobile, pe care puțini producători au implementat-o (toate flagship-urile se opresc la 120 Hz), acum se pare că se va merge și mai departe.

Motorola Moto X40 poate fi primul telefon echipat cu un display cu rată de refresh de 165 Hz.

La fel cum s-ar putea să fie primul telefon anunțat oficial, echipat cu noul chipset Snapdragon 8 Gen 2 de la Qualcomm. Anul trecut a reușit premiera cu chipset-ul de top de la Qualcomm, deși competiția a fost strânsă. De ce nu ar reuși și acum? Memoria RAM va putea fi de 8 GB sau de 12 GB.

Mai avem detalii despre sistemul de trei camere foto al acestui flagship. Se pare că acesta va avea un senzor principal de 50 MP. Cel de-al doilea senzor, cel ultrawide, va fi tot de 50 MP. În fine, ultimul senzor, cel de tip telephoto, va avea o rezoluție de 12 MP.

Camera foto frontală va fi echipată cu un senzor de 60 MP.

Mai trebuie spus că Motorola Moto X40 va fi varianta din China pentru Edge 40. Așa că terminalul merită să stăm cu ochii pe el, este viitorul flagship al companiei deținute de Lenovo.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep