HomeFeaturedFocusVideo: cum arată interiorul Pixel Watch

Video: cum arată interiorul Pixel Watch

Primul ceas Pixel realizat de Google pare să fie un eșec, dar asta nu împiedică oamenii să ceară mai multe detalii despre el. În speță, cum arată pe interior.
Primul ceas Pixel realizat de Google pare să fie un eșec, dar asta nu împiedică oamenii să ceară mai multe detalii despre el. În speță, cum arată pe interior.

Anunțat acum două săptămâni, ceasul smart Pixel Watch al Google a ajuns pe mâinile celor de la iFixit care ne oferă detalii interesante din interiorul său. După cum era de așteptat, Google a ținut cont de multe dintre lucrurile învățate de ceilalți producători de ceasuri smart de-a lungul multor generații produse deja. Spre exemplu Pixel Watch beneficiază de posibilitatea de desprindere a părții din spate, pentru a se putea face mici operații de mentenanță.

Pe de altă parte, butonul/rotița nu au cum să fie schimbate fără costuri extrem de mari, datorită modului în care sunt prinse în ansamblu.

Uitați despre ce vorbesc:

iFixit remarcă și folosirea unei soluții unice de lipire, care nu lasă urme atunci când este scoasă – asta ar trebui să fie un plus pentru Google.

Altfel, prima generație Pixel Watch pare să fie construită suficient de bine încât să permită un număr limitat de reparații, ca să primească notă decentă din partea iFixit.

Acum urmează să vedem și care vor fi problemele majore detectate pentru acest produs – mă gândesc în mod special la display-ul curbat.

via gsma

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep