HomeFeaturedFocusHonor 80 Pro anuntat oficial

Honor 80 Pro anuntat oficial

Honor 80 Pro

Honor 80 Pro este vârful de gamă al seriei de telefoane 80 prezentate oficial de compania chineză desprinsă din Huawei. Un telefon destul de interesant, care are câteva argumente clare de partea sa. Și care, poate cel mai important, va ajunge și în Europa, cu servicii Google Mobile la bord. La un preț destul de cinstit, un argument care cântărește destul de mult.

Telefonul are un display OLED cu diagonală de 6.78 inchi și rezoluție de 2700 x 1224 pixeli. Un ecran cu marginile laterale curbate elegant, cu o rată de refresh de 120 Hz și care oferă suport pentru HDR10+. Integrează cititorul de amprentă digitală și are în partea de sus un orificiu de tip pill pentru un sistem foto frontal dual-camera. Senzorul principal are 50 MP (ultrawide) și este ajutat de unul pentru detalii de adâncime de 2 MP.

Pe partea din spate, Honor 80 Pro are un sistem foto cu o formă specială, guvernat de un senzor foto principal cu rezoluție de 160 MP. Acesta este ajutat de un ultrawide de 50 MP și de un senzor pentru detalii de adâncime de 2 MP.

La interior telefonul are un Snapdragon 8+ Gen 1 de la Qualcomm, cu frecvența de tact micșorată la nucleul de top. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau de 12 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 256 GB sau de 512 GB.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4800 mAh, care se poate încărca cu 66W.

Prețurile de vânzare pentru Honor 80 Pro pornesc de la aproximativ 480 dolari și ajung până la 570 dolari, în funcție de combinația de memorii pentru care se optează. Prețurile sunt valabile pentru piața din China.

Seria mai include un Honor 80 standard și modelul ceva mai accesibil Honor 80 SE.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep