HomeCloud & MobilityMicrosoft Romania mai tine un eveniment cu prezenta fizica: Ignite (Tech Days)

Microsoft Romania mai tine un eveniment cu prezenta fizica: Ignite (Tech Days)

Reluând seria de eveniment cu prezență fizică în România, Microsoft organizează Ignite – Spotlight on Romania, un succesor pentru Tech Days, pe 8 decembrie la Nord Events Center by Globalworth. A ajuns la ajuns la cea de-a 6 ediție și este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului IT din România și cel mai important organizat de Microsoft România.

Evenimentul va aduce împreună experți în domeniul IT și reprezentanți Microsoft care vor vorbi despre inovațiile din Microsoft Azure și cele mai noi tendințe în dezvoltarea de soluții și aplicații digitale pentru diferite industrii, punând accent pe contribuția pe care dezvoltatorii de software o pot aduce în ceea ce privește dezvoltarea stabilă a organizațiilor.

În deschiderea evenimentului, care își propune să aducă în atenția publicului o nouă perspectivă asupra transformării digitale, Bogdan Putinică – General Manager Microsoft România și Lucian Ungureanu – Azure Business Lead, Microsoft România vor prezenta principalele subiecte ce vor fi abordate în cadrul evenimentului.

“Microsoft Ignite – Spotlight on Romania este platforma potrivită pentru a descoperi împreună oportunitățile create de tehnologia adusă de Microsoft în România, dar și noile modalități prin care profesioniștii în IT, fie că vorbim de dezvoltatori de software, experți în cloud sau creatori de startup-uri, își pot transforma ideile în inovații cu impact global real. Tehnologia a schimbat și va continua să schimbe lumea, iar noi trebuie să valorificăm potențialul pe care îl avem. În România există peste 30.000 de start-up-uri și companii IT, precum și a doua cea mai mare comunitate de dezvoltatori software din CEE, iar Microsoft contribuie de mulți ani la dezvoltarea acestor ecosisteme vibrante. Prin programul Microsoft for Startups Founders Hub, facilităm accesul la tehnologii, mentorat și resurse, astfel încât companiile să-și amplifice șansele de reușită într-un mediu atât de competitiv. De asemenea, educația și proiectele de skilling sunt o prioritate pentru noi, programele noastre de perfecționare în IT fiind accesate de 10.000 de persoane în ultimele luni doar în România, unde au fost obținute peste 3.500 de certificări individuale. Microsoft va susține în continuare activitatea dezvoltatorilor de software, a organizațiilor și a startup-urilor prin crearea de soluții tehnice și instrumente inovatoare care să le ofere agilitate și reziliență. România poate și trebuie să își construiască viitorul pornind de la potențialul masiv de digitalizare pe care îl are, iar noi vom continua să oferim sprijin pentru a valorifica aceste avantaje care ne plasează în poziția de viitor centru digital regional”, declară Bogdan Putinică, General Manager al Microsoft România.

Printre speakeri se numără Radu Vunvulea (Microsoft Regional Director & Azure MVP), Mihai Tătăran (Microsoft Regional Director & Azure MVP), Alex Mang (Microsoft Regional Director & Azure MVP), Mihaela Ghidersa (Microsoft MVP Developer Technologies), Alexandra Ciortea (Principal Technical PM Manager Azure Core), Lucian Ungureanu (Azure Business Lead Romania).

Evenimentul are trei track-uri:

  • Security: protect everything, everyone, everywhere with comprehensive security
  • Data & AI: Build agility, optimize your business, and create data-driven experiences. Deliver insights and efficiency with AI
  • Developer Velocity: accelerate innovation with the world’s most complete cloud developer platform

Sună interesant și este un prilej bun de networking, dată fiind lipsa acută de eveniment de acest gen din ultima vreme. Participarea este gratuită și se face urmând detaliile de aici.

Încă mai sunt locuri așa că vă recomand să vă grăbiți cu înregistrarea dacă vreți să participați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep