HomeFeaturedFocusOppo Find N2 Flip, primul foldable clamshell al companiei

Oppo Find N2 Flip, primul foldable clamshell al companiei

Oppo Find N2 Flip

Pe lângă modelul Oppo Find N2, compania chineză a prezentat oficial și un telefon foldable care se îndoaie în plan vertical, precum un vechi clamshell. Primul de acest fel din portofoliul acestui producător. Oppo Find N2 Flip este un concurent direct pentru Samsung Galaxy Z Flip4 și propune o formă pe care eu unul o consider mai utilă. Marele argument al acestuia este faptul că oficialii chinezi au vorbit deja despre o disponibilitate globală pentru acest model.

Un mare argument al noii apariții este ecranul extern, destul de generos. Cu o diagonală de 3.26 inchi (și o poziționare verticală) acesta poate fi folosit pentru selfie-uri, anumite setări, notificări și consultarea anumitor aplicații. Este un AMOLED cu rezoluție de 382 x 720 pixeli.

Mai interesant este ecranul interior, un AMOLED cu diagonală de 6.8 inchi și rezoluție de 2520 x 1080 pixeli (aspect 21:9), cu rată de refresh de 120 Hz, suport pentru HDR10+ și o luminozitate de top de 1600 niți. Acesta are o cameră frontală de 32 MP integrată într-un orificiu discret.

Pe spatele lui Oppo Find N2 Flip se găsește un sistem foto dual-camera, cu un senzor principal de 50 MP și un ultrawide de 8 MP. Cititorul de amprentă este poziționat lateral.

La interior avem un chipset MediaTek Dimensity 9000+ care rulează în trei combinații de memorii posibile: 256 GB + 8 GB RAM, 256 GB + 12 GB RAM sau 512 GB + 16 GB RAM. Nici aici nu avem slot microSD. Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator cu capacitatea de 4300 mAh care se poate încărca cu 44W.  

Prețurile (deocamdată valabile pentru China) pentru Oppo Find N2 Flip sunt de aproximativ 860 dolari, 910 dolari și respectiv 1000 dolari, în funcție de combinația de memorii aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep